Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hall of Fame- Top 5  (Przeczytany 1210 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Hall of Fame- Top 5
    « dnia: Października 13, 2009, 14:58:57 »
    Ogłaszam konkurs na najlepszych kozaków w MB :-)
    Jeżeli chcesz aby Twój char znalazł się na liście przebojów należy kliknąć w Camp i Retire from Adventuring - pojawi się Twój aktualny stan punktów.
    Prześlij ss na cbriker@o2.pl a ja porównam go z innymi i - jeśli się załapiesz - odnajdziesz swojego chara na liście sław ;]
    Akceptowalne są ss z native, Prophecy of Pendor, The Eagle and Radiant Cross oraz Lords of the Realms. Char nie może być starszy niż 150 dni.
    « Ostatnia zmiana: Października 13, 2009, 15:28:55 wysłana przez Castlebreaker »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Hall of Fame- Top 5
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 13, 2009, 15:41:11 »
    Mam jedno pytanko: mogę mięc troszkę chara większego?Tzn.157 dzień?No w 7 dni wiele się nie zdaży....

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Hall of Fame- Top 5
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 13, 2009, 21:13:42 »
    A wyślij, niech będzie. Otworze najwyżej drugą listę: jedna poniżej 150 dnia a druga powyżej.