Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: problem z aktywacja  (Przeczytany 1255 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sindbade

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    problem z aktywacja
    « dnia: Października 12, 2009, 15:34:44 »
    Witam,otoz niedawno kupilem sobie pudelkowa m&b i podjarany wrocilem do domu zeby ja zainstalowac,zainstalowalem,wchodze w aktywacje,wpisuje kod wyskakuje Activation Denied,i nie wiem co dalej z tym zrobic bo tylko do 7 poziomu mozna grac...cos zle wpisuje czy co?probowalem kilka razy i za kazdym razem nic...Prosze o pomoc

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: problem z aktywacja
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 12, 2009, 18:17:10 »
    Źle wpisujesz.
    Zły kod jednym słowem.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 12, 2009, 18:18:50 »
    Witam,otoz niedawno kupilem sobie pudelkowa m&b i podjarany wrocilem do domu zeby ja zainstalowac,zainstalowalem,wchodze w aktywacje,wpisuje kod wyskakuje Activation Denied,i nie wiem co dalej z tym zrobic bo tylko do 7 poziomu mozna grac...cos zle wpisuje czy co?probowalem kilka razy i za kazdym razem nic...Prosze o pomoc

W pudełkowej nie musisz wbijać klucza, więc coś tu chłopcze ściemniasz......

Offline sindbade

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 12, 2009, 18:38:12 »
    Dziwne,u mnie rzada kodu i mam w pudelku kod na sciance,moze mam inna wersje wydania czy cos.Jak widzialem w innym temacie to rzadaliscie zdjecia bo nie wierzyliscie ze oryginal,a ja nie mam czym zrobic.Poproboje jeszcze z tym,jak sie nie uda to trudno,kupie normalnie klucz

Offline Rasek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 15, 2009, 09:36:29 »
    Daj screen opakowania , płyty gry , bo chyba ściemniasz z pełną wersją...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 15, 2009, 09:39:24 »
    Dziwne,u mnie rzada kodu i mam w pudelku kod na sciance,moze mam inna wersje wydania czy cos.Jak widzialem w innym temacie to rzadaliscie zdjecia bo nie wierzyliscie ze oryginal,a ja nie mam czym zrobic.Poproboje jeszcze z tym,jak sie nie uda to trudno,kupie normalnie klucz

Klucz nie jest na pudełku tylko na z tyłu na książeczce....ja mam starą pierwszą wersję pudełkową i tą najnowszą, więc mówie że jesteś pirat i tyle...acha i ściemniasz na potęgę