Pomysł stworzenia nowego klanu powstał dość niedawno- bo dzisiaj, ogólnie to jest tak, że w klanie są 2 osoby. Klan powstał dlatego bo wszystkie inne klany są dla nas za słabe. Przykro mi to stwierdzić, ale "TFW" również. Myśleliśmy jeszcze nad dojściem do NaszejKlasy i tam objęcie jakiś wyższych stanowisk, ale Kolba rozwiał nasze wątpliwości. Tak Kolba! To dzięki Tobie powstaje najlepszy klan! Za co chciałbym Tobie w imieniu wszystkich członków podziękować. Ustaliliśmy poprzez głosowanie, że zostanę Liderem a Nifn wiceliderem. Poza tym Nifn obejmuję sekcję strzelecką a ja szturmową. Sekcji kawaleryjskiej nie potrzebujemy bo każdy wie, że koń ssie( kusza już nie ssie). Jeśli ktoś chce dołączyć do najlepszego klanu na świecie to muszę go rozczarować, mamy już pełną liczbę graczy. Więcej informacji znajdziecie pod gg Nifna, który z chęcią odpowie na wasze pytania. Geneza nazwy naszego klanu jest wbrew pozorom dość mało skomplikowana. Nikt nie może nam dać rady-nawet w przypadku przewagi liczebnej( dlatego nie wykluczamy bitew 2vs32, z tego też wynika mała liczba członków klanu<co by nie psuć gry innym klanom>) dlatego użyliśmy łacińskiego słowa "nihuja", które oznacza po polsku- waleczni. Proszę naszą konkurencję potraktować poważnie.
Nazwa klanu: "NiHuja"
Hymn klanu: "Chujovy_Crap-Zak" ( puszczany codziennie na TS w godzinach przed "wspólną grą")
Przywitanie klanu: hihuj ( np. "Hihuj wszystkim")
Okrzyk klanu: "nie dacie rady... Ni-Hu-ja!"
Inne hasła klanu: "hihuja 4ever", "hihuj razem z nami", "nihuja na zawsze w moim sercu"
Logo klanu:
Członkowie klanu:Oktawian( Lider)
NIfn( Wicelider)
Zasady panujące w temacie: Można tutaj pisać o wszelkich sprawach klanu, zapraszamy również inne osoby do uczestniczenia w dyskusjach.