Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reset Komputera,I M&B Nie działa.  (Przeczytany 2254 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fisher255

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Reset Komputera,I M&B Nie działa.
    « dnia: Września 29, 2009, 19:38:05 »
    Cześć,otóż mam problem z mount'em,polegający na tym.Ostatnio,kiedy grałem w M&B (mam od kolegi pożyczonę) musiałem ją wyłączyć restartem komputera,i kiedy jeszcze  raz włączyłem mb,to wszystko działało.Lecz gdy wejde np.Do tawerny,do zamku itd.To gra mi się scina.Toznaczy,mogę nacisnąć tab i wyjsć z tawerny,a płytki nie mam do reinstala bo oddałem.Lecz gdy włączyłęm kompa,miałem uszkodzony plik :C\Documents And Settings\Kalwior\Dane Aplikacjii Mount&Blade i tam chyba wszystkie.Odrazu mówię,że mam ORIGINALNĄ grę,od kolegi,żadnego cracka,modów,ani niczego innego.Czy ktoś byłby tak miły,i wrzucił tę pliki na odsiebie,rapidshare itd? Byłbym Bardzo Wdzięczny.

edit:Napewno te pliki,ponieważ jeszcze raz zagrałem,i kiedy wszedłem w opcjie grafiki,miałem erorr.nie pisało jaki.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2009, 20:57:44 wysłana przez Fisher255 »

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2009, 20:45:45 »
    A już myślałem, że takich nazw tematów nie będzie, jak "Problem".... Człowiek się przez całe życie uczy.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Problem
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2009, 20:47:22 »
    Fakt, przeoczyłem. Pan fisher255 dostaje 1 ostrzeżenie za niestosowanie się do regulaminu i pisanie na odwal się.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Fisher255

• Użytkownik
    Odp:Dziwny Problem
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 29, 2009, 20:49:00 »
    Przepraszam,już zmieniłem.Ale,co do tematu,to możecie coś wskurać,czy to forum nie jest zbytnio przyjazne?

Tak, jesteśmy wrogo nastawieni do wszystkiego co się rusza... Nie macie już czego wymyślać. Tobie radzę zmienić nazwę tematu i zacząć pisać jak przystało.

You fail. Ta nazwa tematu też nam wiele nie mówi. Zmień ją, bo zamknę temat.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2009, 20:55:05 wysłana przez Alkhadias »

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Dziwny Problem
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 29, 2009, 20:51:12 »
    Normalnie, lepsze jedno od drugiego: no tak "Dziwny Problem" sporo wyjaśnia. Nie wiem, może ktoś coś wskura, poczekaj na odpowiedź.

Przepraszam za offtop, nie mogłem się powstrzymać.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2009, 20:54:14 wysłana przez Kasparus »

Offline Fisher255

• Użytkownik
    Odp:Dziwny Problem
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 29, 2009, 20:57:12 »
    Przepraszam,już zmieniłem.Ale,co do tematu,to możecie coś wskurać,czy to forum nie jest zbytnio przyjazne?

Tak, jesteśmy wrogo nastawieni do wszystkiego co się rusza... Nie macie już czego wymyślać. Tobie radzę zmienić nazwę tematu i zacząć pisać jak przystało.

You fail. Ta nazwa tematu też nam wiele nie mówi. Zmień ją, bo zamknę temat.

No ładenie trakrujecie nowych.Nie mam od dawna internetu,i z forami mało co się spotykam.Więc jeśli możecie,potraktujcie mnie łagodnie.

A jak k...  nie pasuje,to niech Pan sam zmieni.
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2009, 20:59:26 wysłana przez Fisher255 »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Dziwny Problem
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 29, 2009, 20:59:31 »
    To Cię w żaden sposób nie usprawiedliwia. Nie potraktujemy Cię łagodnie, jeżeli dalej będziesz się bronił tak banalnymi argumentami, nie zmienisz tej nazwy tematu i nie zaczniesz pisać poprawnie. (Po znakach interpunkcyjnych stawiamy spację).

I nie piszemy posta pod postem.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Fisher255

• Użytkownik
    Odp: Reset Komputera,I M&B Nie działa.
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 29, 2009, 21:02:20 »
    Proszę. Zmieniona.Pasuje?Jeśli nie, to niech Pan sam zmieni.

P.S Moja ortografia w internecie to nie to samo co w 'realu'.Nauczyłem się w szkole,że nie stawiamy przerwy (spacji)po przecinkach itd.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 29, 2009, 21:06:30 »
    Skomentuje ten temat i posty dwieście dwudziesto piątego rybaka tym obrazkiem.

A co do problemu w tym folderze przechowywane są indywidualne pliki i żeby działało musisz pożyczyć jeszcze raz płytę i przeinstalować lub ściągnąć triala, wyłudzić od kolegi cdkeya i nim aktywować pełną wersje.
    PS. W internecie też obowiązuje ortografia i tu Cię zaskoczę też kultura osobista(tak na wszelki wypadek).

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 29, 2009, 21:07:06 »
    Tak siedzę i się wczytuję co ty tam napisałeś (przykład jak sprawić żeby odechciewało się czytać post) i kurcze zrozumiałem tylko że wywala. Przysiadłbyś trochę i opisał dokładnie co się dzieje. Podaj konfiguracje komputera i przeinstaluj grę.

Offline Fisher255

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 29, 2009, 21:10:28 »
    Ludzie, nie rozumiecie 2 zdań, i za każdy błąd, obojętnie jaki będziecie mnie tępić?Po prostu:Grałem w M&B Scięło się, musiałem  restartnąć kompa.Jeszcze raz włączyłem. Wszystko chodzi,lecz gdy wejde do tawerny,opcji graficznych,zamku mnie wywala z gry.Pasuję?
    Komputer:
    -Radeon 9250 128 mb
    -1,0 GB Ram DDR1
    -Procesor:Intel Cleron 2.93.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 30, 2009, 07:28:11 »
    Ludzie, nie rozumiecie 2 zdań, i za każdy błąd, obojętnie jaki będziecie mnie tępić?Po prostu:Grałem w M&B Scięło się, musiałem  restartnąć kompa.Jeszcze raz włączyłem. Wszystko chodzi,lecz gdy wejde do tawerny,opcji graficznych,zamku mnie wywala z gry.Pasuję?
    Komputer:
    -Radeon 9250 128 mb
    -1,0 GB Ram DDR1
    -Procesor:Intel Cleron 2.93.

Ale admini spam robią:P i offtop:P a tak na serio to traktuj ich poważnie, bo szybko wylecisz....

Jeśli wcześniej nie miałeś takich problemów to "pożycz" płytkę od kolegi lub kup sobie w sklepie i zrób reinstal gry i wgraj jeszcze raz, najlepiej wcześniej wywalając wszystko co jest związane z m&b nawet na dysku C....

Offline Fisher255

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 30, 2009, 14:06:47 »
    Dobra,powiedziałem żeby mi na jutro przyniósł,powiedział że przyniesie.Ale na pewno wiem w czym tkwi problem.C\Documents And Settings\Kalwior\Dane Aplikacjii Mount&Blade

Ta lokalizacja,pokazała się od razu po ponownym włączeniu komputera.I mam to uszkodzone.Czy ktoś może te pliki (bodajże 7-10 kb)Upnąć(wrzucić)na jakąś stronkę typu odsiebie.com,chomikuj?
    « Ostatnia zmiana: Września 30, 2009, 14:41:14 wysłana przez Fisher255 »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 30, 2009, 17:23:45 »
    Powiem ci że nie  tam są pliki stworzone przez grę dla danego komputera i nie powinno się ich ruszać.
    PS. Coś mi tu śmierdzi jak coś serial chyba jest tylko w rejestrze i z tamtych plików go nie wyciągniesz. Ale to nie zmienie tego że coś mi tu śmierdzi.
    Powiedziałem.

Offline Fisher255

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 30, 2009, 18:03:00 »
    Niech Pan wie tylko,że się przyznałem że mam pożyczone,(co jest nie legalne),i ŻADNYCH seriali,cd-key nie używałem.Mam pożyczoną originalną grę od kolegi który dał za nia 70 zł.A pozatym,jest jakieś demko?

CHODZI !!Usunołem folder z podanej lokalizacji,i wszystko chodzi!Dziękuję wszystkim za fatygę.
    « Ostatnia zmiana: Września 30, 2009, 19:34:06 wysłana przez Fisher255 »