Witam wszystkich graczy Mount and blade! W tę świetną grę zacząłem grać jakieś trzy lata temu? Nie pamiętam już od kiedy ale na pewno od czasu kiedy odpaliłem demo z CdAction:D Do dziś pamiętam jak na początku walczyłem tylko i wyłącznie na arenie, bo tak można było nie osiągać 6 lvl przez kilka godzin :D. Później gra mi się znudziła(głownie przez ograniczenie poziomu) a neta wtedy nie miałem, więc była dłuższa przerwa (tak koło roku) aż do momentu kiedy trafił mnie internet i zacząłem szukać modów. Szczerze mówiąc nie bardzo mnie interesowało uczestnictwo w życiu tego forum. Przeglądałem je tylko anonimowo pod kątem fajnych modów i rzeczy do których sam nie doszedłem.
Teraz czekam tylko z niecierpliwością na premierę Warbanda, bo upragnionego meila z betą od Taleworlds juz chyba nie dostanę:D. Muszę się przekonać, grając przez neta, czy to ja jestem taki dobry, czo to komputer taki głupi :D
Nie mam awersji do żdnego sposobu walki, wypróbowałem wszystkie i stwierdziłem że każdym można się zabójczo sprawnie posługiwać. Jednak jeśli miałbym przy jakiejś zostać na dłużej to pewnie wybrałbym półtoraręczny miecz i lekka tarczę. Na piechotę oczywiście :D.
A co do mojej realnej osoby: mam 16 lat, mieszkam w okolicy Łodzi i chodzę do 12LO. Słucham głównie metalu (Judas Priest, Black Sabbath, Metallica) i rocka (happysad). Zainteresowania: dobra książka (fantastyka: Sapkowski(no.1) Pratchett, Tolkien, Pilipiuk), rysunek ( raczej nie amatorski, od dwóch lat uczęszczam na zajęcia), historia późnego średniowiecza i starożytności, rekrut w szeregach DZKA, łódzkiego bractwa rycerskiego.
I tak dalej, itp :P
Quel fara!