Źle podmieniliście pliki z patcha z plikami z moda. Nie ma innej opcji. Jeżeli gracie w Age of Turbulence BETA 2, to konieczny jest patch, jeżeli gracie w pierwszą betę, albo trzecią to wszystko powinno być okey. Miałem ten sam problem, klikam na ekwipunek i wywala błąd RGL, zainstalowałem patch i działało idealnie ( beta 2).
Wiem że tematu Age of Turbulence 0.9 pewnie masz dość.Ale prosze wruć jeszcze do tego tematu.Pare dni temu kupiłem tkz.Złotom edycje MiB to jest wersja 1.010 .Gra działa bezbłędnie [w przeciwieństwie do Ogniem i mieczem] trzy dni temu przeczytałem recezje moda Age of Turbulence,zgodnie z intrukcjami pobrałem Patch,i mod Age of turbulence 0.9 następnie tak jak pisałeś poinstalowałem to wszystko w we wskazanych katalogach.I teraz co uzyskałem; 1-muzyka z filmu Ogniem i Mieczem jest;2-teksty angiel-polskie[nie przeszkadza mi to;3-broń nowa 16 wiek poprawnie działa,altyleria jest.Niestety mapa nadal jest z wersji Native w roku 1230 XII w,nazwy miast i państw 'Bajkowe"Jesli dobrze zrozumiałem powinienem mieć czytelne wyrużnienie polski ,rosji,itp.Skoro tak to uprzejmie prosze wytłumacz mi jak KROWIE na granicy,gdzie popełniam Błąd.
Jeszcze raz;
mam wersje 1.010
patch[wskazany przez ciebie]
Age of Turbulence 9
I pytanie .Morze jest wymagana wersja 1.011?jesli tak to skąd ją pobrać?Szukałem bez efektu,
i jeszcze jedno pytanie piszesz cytuje:"...wszystkie pliki w folderze Resource (patch)wypakowujesz do folderu Resource w folderze z modem."
I tu problem bo ja nie mam folderu Modem morze to to samo co folder Modules? Z góry dziękuje za przeczytanie tego rozwlekłego tekstu twoje rady są cenne.Z pełnym szacunkiem dla ciebie . Drek