Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rise of Nations + Throns and Patriots i Rise of Nations: Rise of Legends  (Przeczytany 4776 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Czy gra ktoś i co sadzicie o tych grach???Ja gram i je lubię.Jak ktoś chce zagrać przez neta w Rise of Nations: Throns and Patriots to niech mi pisze na GG.

Opis:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Września 27, 2009, 16:27:42 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: Rise of Nations + Throns and Patriots i Rise of Nations: Rise of Legends
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 27, 2009, 16:20:53 »
    A może coś o grze napiszesz,pokażesz screeny,dasz link do jakiegoś filmiku z gry... Boże... -.-

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 27, 2009, 16:25:27 »
    Ja kupiłem sobie kiedyś RoN: RoL przeszedłem całe, nawet fajne ale dość szybko się nudzi, a po za tym dali mi grę w 8 CD i moje lenistwo mi nie pozwala go instalować ponownie, więc narazie stoi na półce.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 27, 2009, 16:30:39 »
    Ja mam RoN;RoL z 4 CD.

Tu są screen'y z Rise of Nations
    (click to show/hide)

"-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 28, 2009, 08:01:26 »
    Kupiłem kiedyś tą grę, bez dodatków, bardzo dobrze była oceniana przez jakąś stronę o grach, więc się napaliłem jak małe dziecko i kupiłem....odpaliłem, pograłem pół godziny i jak często sie to zdarza odłożyłem do wielkiego kufra z badziewiami....nie polecam

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 28, 2009, 14:35:37 »
    To, ze tobie się nie podobała nie znaczy ze wszystkim się ma nie podobać.Dla mnie na przykład badziewiem jest Spider Man 2 (gra nie film) a dla innych to może być super gra.
    Jacek Piekara

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 28, 2009, 14:37:38 »
    To, ze tobie się nie podobała nie znaczy ze wszystkim się ma nie podobać.Dla mnie na przykład badziewiem jest Spider Man 2 (gra nie film) a dla innych to może być super gra.

Ale ja przecież nie mówie za wszystkich, tylko za siebie, chyba mogę mieć swój punkt widzenia??? nie mogę?? ....spider man to też badziew......

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 28, 2009, 14:42:41 »
    Nie mówię ze nie możesz mieć własnego zdania.A powiedz mi jaka gra (oprucz M&B) dla ciebie nie jest dla ciebie badziewiem
    Jacek Piekara

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 28, 2009, 14:52:52 »
    Cała seria Total War, za wyjątkiem Empire, jakoś mnie nie pociągnęło, poza tym Hearts of Iron, wszystkie części...bardzo wciągająca rozgwka bez wymyślnej grafiki, wszystkie części Civilizacji...tego to chyba nie muszę komentować, Kompania braci, ale tylko pierwsza część, Europa Universalis, bardzo dobra gra, polecam...Fifa 09 i football menager....dla rozrywki i oderwania się na chwilę od rzeczywistości, IWD I i II, BG, Lula 3D:P, Silent Hunter.....i wszystko pod właśnie tego typu gry....

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 29, 2009, 18:29:13 »
    Zgodzę,się z pwi7aaf'em jeśli chodzi o Europę Universalis. Ostatnio widziałem EU II w tesco za 6zł,muszę kupić bo to jest po prostu gra genialna.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 29, 2009, 18:49:10 »
    Cała seria Total War, za wyjątkiem Empire, jakoś mnie nie pociągnęło, poza tym Hearts of Iron, wszystkie części...bardzo wciągająca rozgwka bez wymyślnej grafiki, wszystkie części Civilizacji...tego to chyba nie muszę komentować, Kompania braci, ale tylko pierwsza część, Europa Universalis, bardzo dobra gra, polecam...Fifa 09 i football menager....dla rozrywki i oderwania się na chwilę od rzeczywistości, IWD I i II, BG, Lula 3D:P, Silent Hunter.....i wszystko pod właśnie tego typu gry....
    A w Hearts of Iron 3 też grasz? To może mi odpowiesz na kilka pytań?
    1. Grałem Węgrami miałem już rok 1942 podbite: Rumunię, Jugosławię, Bułgarię, Grecję, należałem do osi. Pewnego razu wczytuje zapis a tam nie mam żadnego ministra żadnych wojsk w ogóle wszystko wyczyszczone. Czy to jakiś błąd gry? Czy może coś sam spartaczyłem, bo to już nie pierwszy raz mi się tak stało.
    2. Dlaczego wywala mnie do Windowsa podczas autozapisu?
    3. Jak skuteczniej obniżać swoją neutralność ( bo szpiedzy dają - 0,03% dziennie a w takim tempie to do końca wojny się nie wyrobie!)

PS. A co do gry Rise of Nations to nie podobała mi się, za duże wymieszanie, skupili by się na jednym okresie historycznym, a nie skaczą po nich jak małpa po drzewie.
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 30, 2009, 07:23:36 »
    A w Hearts of Iron 3 też grasz? To może mi odpowiesz na kilka pytań?
    1. Grałem Węgrami miałem już rok 1942 podbite: Rumunię, Jugosławię, Bułgarię, Grecję, należałem do osi. Pewnego razu wczytuje zapis a tam nie mam żadnego ministra żadnych wojsk w ogóle wszystko wyczyszczone. Czy to jakiś błąd gry? Czy może coś sam spartaczyłem, bo to już nie pierwszy raz mi się tak stało.
    2. Dlaczego wywala mnie do Windowsa podczas autozapisu?
    3. Jak skuteczniej obniżać swoją neutralność ( bo szpiedzy dają - 0,03% dziennie a w takim tempie to do końca wojny się nie wyrobie!)

PS. A co do gry Rise of Nations to nie podobała mi się, za duże wymieszanie, skupili by się na jednym okresie historycznym, a nie skaczą po nich jak małpa po drzewie.

Bardzo chętnie bym Ci powiedział, ale co dopiero kupiłem tą grę, zainstalowałem, ale jeszcze dużo nie gram, narazie skupiłem się na Warbandzie, pogram trochę na weekend i moze coś pomogę.....Rise of nations ssie:P

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 04, 2009, 15:21:14 »
    Posiadam Rise i gram w to z kolegą . Myśle ze można sie zebrać w ekipę i zagrać przez hamachi :D

Offline Paladyn97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 17, 2010, 17:24:51 »
    Ja niestety nie mogę w to grać, ponieważ usunąłem grę , bo mi nie chodziła i jak chciałem drugi raz zainstalować to mi kod instalacyjny nie chciał wejść.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 17, 2010, 17:26:06 »
    Bardzo fajna gierka.
    "Aut inveniam viam aut faciam"