Witam, jak w temacie.
Moje pytanie odnosi się mod'a 1257 AD. Jak podają twórcy w opisie samego mod'a czy też w podpisach zdjęć możliwe jest posiadanie własnej heraldyki. Ze zlepków informacji wynika m.w. że dodano/zmieniono istniejące postacie, dodano im własną heraldykę (przynajmniej ich początkowemu wyposażeniu). Inne zmiany to otrzymanie przedmiotów od Króla danej frakcji jako prezent przy staniu się nowym lordem. To na tyle tego co mogę potwierdzić.
Po założeniu zbroi "Custom Surcoat" wciąż widzę ten sam nieciekawy kawałek materiału, pod tym względem jest nawet gorzej niż w "Native".Tylko niektóre tarcze zmieniają wzór na herb postaci jeżeli ta takową posiada a z końmi które również są "custom" jest tak samo jak ze zbroją.
Nijak nie mogę sobie przypomnieć gdzie ale przeczytałem wzmiankę o "złotych lwach" które trzeba dodać osobno by w pełni wykorzystać właściwości mod'a (?).
Miały być ciekawe zmiany heraldyki a wyszło byle jak. Moja postać i cała drużyna nawet przy posiadaniu różnych sprzętów "custom" wyglądają jakby założono na nich jednokolorowe worki.
Wkurzają mnie te tajemnicze dodatki/ulepszacze o których tylko podano jakąś wzmiankę, które znacząco poprawiają jakość gry kiedy w rzeczywistości poza wzmianką niema kur... żadnych konkretnych informacji. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć ten fenomen?