Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jade Empire  (Przeczytany 4402 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jazzi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jade Empire
    « dnia: Marca 27, 2007, 15:07:54 »
    Napiszczie prosze, o tej grze!!! Moim zdaniem to najlepszy rpg na świecie!!!

Offline Ivar the Boneless

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Jade Empire
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 27, 2007, 15:20:06 »
    Szczerze powiedziawszy nie grałem i nie żałuje "azjatyckie" klimaty czyli duże oczy i jeszcze większe miecze mnie nie interesują.
    Sku mod himlen Halvdane, vi vil fylde luften med spyd sa
    Denne kristne sol blivert sort - Ragnar Lodbrok

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 27, 2007, 17:39:24 »
    najlepszy rpg
    Hmm... czy to mozliwe ze to moze byc lepsze od np. morrowinda, ktory jest najbardziej zblizony do papierowych rpg? Czy moze ma klimat lepszy niz np. taki action-rpg gothic? Nie gralem, i jakos mnie nie ciagnie, ale nie uwierze w to ze azjatycki rpg moze miec lepszy klimat niz ww. rpg`i, a wszak to klimat w rpg jest nawazniejszy, dlatego nie wygadywalbym takich pochopnych wnioskow.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 27, 2007, 18:11:43 »
    najlepszy rpg
    Hmm... czy to mozliwe ze to moze byc lepsze od np. morrowinda, ktory jest najbardziej zblizony do papierowych rpg? Czy moze ma klimat lepszy niz np. taki action-rpg gothic? Nie gralem, i jakos mnie nie ciagnie, ale nie uwierze w to ze azjatycki rpg moze miec lepszy klimat niz ww. rpg`i, a wszak to klimat w rpg jest nawazniejszy, dlatego nie wygadywalbym takich pochopnych wnioskow.

Masz świętą rację. Po oglądnięciu trailera ze strony twórców poczułem się zniesmaczony. To jest azjatycka nawalanka z elementami RPG ,w której klimat jest do bani a za sprawą jakiś maszyn powietrznych, balonów i kotopodobnych kobiet. A do tego jakieś ''kocie'' walki. No może dla Chińczyków i Japońców to hit ale reszta się tym po jakimś czasie znudzi.

Jak ktoś chce zobaczyć te trailerki to niech tu zerknie http://jade.bioware.com/specialedition/gallery.html

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 10, 2012, 16:43:47 »
    Mam to i nawet nie gram bo lipa jak niewiem co.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 10, 2012, 16:47:45 »
    To jest najlepsza gra rpg? Wiedźmiak 2 i 1, TESy - tyle powiem.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 10, 2012, 16:49:37 »
    Mam to i nawet nie gram bo lipa jak niewiem co.

Człowieku ale odgrzałeś , co do gry to wg mnie to nie jest rpg tylko zwykła nawalanka  ,   TeS 3 lepszy :D
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Rabciks

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 15, 2012, 17:47:17 »
    Powiem tylko tyle- kupiłem w Biedronce za 10zł pograłem 20min i odinstalowałem.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 17, 2012, 14:47:32 »
    A ja przeszedłem i byłem zadowolony. :p Jedna z najbardziej niedocenionych gier aRPG. Świetny wschodni klimat, dużo nawiązań do legend rodem z Państwa Środka, satysfakcjonujące style walki i świetna fabuła - ze zwrotami akcji! Po prostu nie jest to czysta gra cRPG, a - tak jak Wiedźmin 2 - actionRPG i w takim gatunku jest po prostu świetna. Lecz pamiętajmy, że de gustibus non disputantum est.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 17, 2012, 15:54:27 »
    I ja też. W tej grze występuje największy zwrot akcji jaki kiedykolwiek widziałem w RPG...do tego naprawdę dobry klimat (mimo że Azja mnie nie kręci) i świetnie zrealizowane lokacje. Kawałek porządnego aRPG.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 18, 2012, 12:50:46 »
    Ja także swego czasu grałem w nią i byłem bardzo zadowolony. Świetny klimat, wciągająca fabuła, zaskakujący zwrot akcji i dobry system walk. Naprawdę gra warta poświęcenia tych paru godzin nawet teraz gdy są różne nowsze produkcje :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5