Taki temat już jest ja założyłem ale niech będzie. Ja całe kampanie przeszedłem teraz znów zacząłem z to grać bo mi się podoba i dla mnie jest czasami łatwa choć i bywają misje co sprawiają mi problem. A co do trzeciej misji to ja zawsze wojo zatrzymuje i ustawiam sobie rebeliantów po prawej(patrząc na kompa) konnice w środku a wojowników po lewej, procarzy za rebeliantami i git i trzeba uważać na od nich łuczników bo czasami strasznie duże straty robią. Jakby ktoś nie umiał czegoś przejść to piszcie do mnie:) edit: Archimonde rada dla ciebie pamiętaj że jednosti które atakują jednostkę odwróconą tyłem do niej może zadać nawet 4X większe obrażenia:) i jak goście ci nie umią się wyrobić to zaznacz w spichlerzu te towary które niepotrzebnie noszą do spichlerza np. Kłody drewna, kamienie, zboże, mąka itd. Wtedy nie będą musieć śmigać z towarami do spichlerza i z spichlerza do np. Młyna jak zaznaczysz te towary to wtedy będą np. Z leśniczówki do tartaku od razu i zaoszczędzą czas i szybciej zrobią więcej towarów.
Wszystko fajnie, też się cieszę, że podoba ci się gra ale proponuję więcej książek czytać... Przecież tych wypocin nie da się czytać.