Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Berserk mod  (Przeczytany 13966 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daver194

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Berserk mod
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 06, 2009, 18:07:07 »
    @up to wina spolszczenia do M&B, ja zainstalowałem grę w innym katalogu i tam wrzuciłem berserka i all działa ;)

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 06, 2009, 18:35:12 »
    Tyle że ja nie mam spolszczenia do M&B ....
    A mod zapowiadał się nawet całkiem fajnie ale te krzaczki psuja całą grę :/
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline detour

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 06, 2009, 20:19:01 »
    Tyle że ja nie mam spolszczenia do M&B ....
    A mod zapowiadał się nawet całkiem fajnie ale te krzaczki psuja całą grę :/

także próbowałem bez spolszczenia, a "krzaki" pozostały
    rozwiązanie podałem w poprzednim poście (minusy rozwiązania także)

Pozostało czekać na kolejne poprawione wersje...

Offline Mantos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 24, 2009, 10:59:15 »
    Sposób na krzaczki jest prosty, kopiujecie skeleton_bodies z BerserkData do Data i wszystko działa(radzę zachować gdzieś orginalny plik). Imię Griffitha się nie zmienia.

Offline Krigan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 13, 2010, 00:00:36 »
    Witam!

Mam pewien problem, dobiłem do momentu kiedy należy zdobyć Doldrey. Oblegam zamek, zwyciężam i w tym momencie dzieje sie coś dziwnego. Mianowicie znowu jest dialog z Adonem i walka z setką żołnierzy. Nawet jeśli zaliczy sie ten event akcja nie rusza ponieważ miasto pozostaje nie zdobyte (nadal jest zielone). Pomimo to mogę do niego wchodzić tak jakby nie było wrogie (nie ma opcji wślizgiwania się), jednak nie wiem czy nie jest to spowodowane tym że wroga armia nie jest jeszcze w stanie walczyć. Jakieś pomysły?

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 13, 2010, 07:20:41 »
    Hmm.. spróbuj zacząć od nowa, do tego momentu to się szybko dochodzi.

Offline Zuura

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 20, 2010, 18:53:45 »
    Witam

Mam 2 pytania.

1. Jestem juz po ceremonii poswiecenia, mam ten nowy armor, nowy sword itp... Co teraz zrobic, aby akcja poszla do przodu? Przy rozmowie z Rickertem, Gutts wspomina, ze idzie walczyc. Czy to znaczy ze musze isc nabijac renown? Jak tak, to do ktorego poziomu?

2. Czy da sie przeniesc min. dragon slayera, armor Guttsa po poswieceniu, jego dzialko i kusze do native? Tak aby mozna bylo kupic to w sklepie w Sargoth, na przyklad? Do tego ta animacja podczas walki, gdy postac trzyma tak kozacko miecz na plecach?

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 20, 2010, 20:26:07 »
    Witam

Mam 2 pytania.

1. Jestem juz po ceremonii poswiecenia, mam ten nowy armor, nowy sword itp... Co teraz zrobic, aby akcja poszla do przodu? Przy rozmowie z Rickertem, Gutts wspomina, ze idzie walczyc. Czy to znaczy ze musze isc nabijac renown? Jak tak, to do ktorego poziomu?

2. Czy da sie przeniesc min. dragon slayera, armor Guttsa po poswieceniu, jego dzialko i kusze do native? Tak aby mozna bylo kupic to w sklepie w Sargoth, na przyklad? Do tego ta animacja podczas walki, gdy postac trzyma tak kozacko miecz na plecach?

Musisz wybić (chyba) ze 40 grup tych demonów, czyli nieumarłych co za tobą latają. Oni się pojawiają 1 grupa dziennie, więc trochę Ci przy tym zejdzie.

Offline Nikugan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 13, 2011, 13:28:02 »
    Witam! niedawno spotkalem shirke, kazala pojsc do tego nadmorskiego miasta z ktorego rozpoczyna sie wyprawa statkiem w mandze, kapitam Jakiśtam dal mi zadanie 'zlapania Farness' tylko ze mam ja w ekipie, co mam zrobic bo nie bardzo to rozumiem. Pomoze ktos?