Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband cd-key pytanie  (Przeczytany 60331 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Warband cd-key pytanie
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 30, 2009, 10:48:42 »
    Do Rolanda, ale jak ktoś ma podobny problem to też niech korzysta :)

Żeby jak to napisałeś "twój system zapomniał klucza", a nie działa Ci jak go po prostu wyedytujesz, to zrób tak jak piszę, a wyczyścisz cały rejestr i po ponownym zainstalowaniu gry wszystko będzie śmigać.

1. Odinstaluj M&B, jak i Warbanda jeśli jest zainstalowany. (save możesz sobie zostawić)
    2. Musisz usunąć wpisy z rejestru. Nie pamiętam w 100% jak to jest na XP, ale chyba coś takiego. Otwierasz "Start" -> "Uruchom", wpisujesz "regedit". Powinno włączyć Ci się coś takiego (na wygląd nie patrz, bo po prostu mam zainstalowanego Win 7, ale postępujesz tak samo):

(click to show/hide)

3. Żeby usunąć te wpisy otwierasz w/w foldery (tj. HKEY_CURRENT_USER i HKEY_LOCAL_MACHINE) i wybierasz foldery "Software"

(click to show/hide)

4. Po wejściu w "Software", musisz usunąć foldery związane z Mount&Blade i Warbandem.
    - W HKEY_CURRENT_USER jest folder MountAndBladeKeys.

- W HKEY_LOCAL_MACHINE są dwa doldery. Jeden Mount & Blade i Moun & Blade Warband (jeśli jest lub był zainstalowany)
    (click to show/hide)

5. Po usunięciu tych poszczególnych folderów uruchamiasz komputer ponownie. Instalujesz Warbanda i na 100% powinno pokazać Ci się okno startowe, gdzi manualnie wpisujesz aktywowany klucz i wsio działa. Jak chcesz to możesz oczywiście zainstalować zwykłego Mount&Blade bo nie będzie to w niczym kolidowało.

Myślę, że wszystko dobrze napisałem, ale odpowiedzialność bierzecie na siebie ;) Nie no żartuję. Nic nie może/powinno wam się stać jeśli usuniecie to co powinniście...
    « Ostatnia zmiana: Października 21, 2009, 20:56:01 wysłana przez Daedalus »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 21, 2009, 11:37:21 »
    Właśnie mi aktywowali kolejne dwa klucze:) Więc jeśli ktoś teraz wysłał prośbę o bete to na pewno dostanie pozytywną odpowiedź....

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 21, 2009, 12:47:38 »
    Dzisiaj gadałem z bratem. On tez dostał :) Już nie mogę się doczekac aby skopać mu tyłek :D Ale jak nabierze wprawy to będzie groźny......Ma mieć nick.....albo jeszcze nie będę mówił, przyjdzie czas to się dowiecie.

Offline Woochuck

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 21, 2009, 16:05:55 »
    No teraz doszło wielu newbie takich jak ja i zanim się podszkolimy to będziemy zgarniać niezłe baty od was ;D Wczoraj wieczorem ci dłużej grający testerzy mogli sobie nabić rekordowe staty.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 21, 2009, 16:10:22 »
    Jak ładnie poprosisz to Cię nauczymy walczyć w bardzo krótkim czasie:)

I nie mazgaj się jak baba :P

Offline petters39

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 21, 2009, 17:57:09 »
    Czy nadal można dostać cd-keya?

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 21, 2009, 20:19:03 »
    EDIT : Wybaczcie , widocznie zrozumialem to inaczej :]
    « Ostatnia zmiana: Października 21, 2009, 20:30:28 wysłana przez Atlor »

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 21, 2009, 20:23:13 »
    Atlor, mu chodziło chyba o to, czy jeszcze Pifcio ma jeden klucz na wydaniu, bo sam napisał

Właśnie mi aktywowali kolejne dwa klucze:) Więc jeśli ktoś teraz wysłał prośbę o bete to na pewno dostanie pozytywną odpowiedź....

Więc nie czepiaj się go, tylko przeczytaj wcześniejsze odpowiedzi ;). Wątpię, żeby chciał cd-keya i mam nadzieję, że nie posiada pirata ;).

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 22, 2009, 07:22:22 »
    O co tu chodzi?? Możecie mi wytłumaczyć??

Offline Rasek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 22, 2009, 07:30:23 »
    Może zamknijcie temat? kolega Kubus ma odpowiedz :P a co do Pifa - nie rozumiem o co Im chodzi

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 22, 2009, 07:31:55 »
    Temat jest bardzo pomocny i powinien zostać, bo cały czas jak widzę ludzie mają problemy z cd-keyami

Offline Whiti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 16, 2010, 12:34:26 »
    Witam. Widzę, że wątek nie ruszany od dawna... ale może ktoś ma niepotrzebny cd-key do bety? Przyjąłbym z wielką podzięką dla dobroczyńcy :)

Offline jabko

• Użytkownik
      • MyYouTube
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 19, 2010, 16:05:37 »
    Muszę powiedzieć, że macie szczęście. Ja czekam na Warbanda prawie miesiąc i nic! Whiti chyba nie sądzisz że ktoś ci poda swojego cd-keya. Większe są szanse że przyjmą twój wniosek! A próba ominięcia zabezpieczeń lub znalezienia w sieci Warbanda jest mało prawdopodobna, choć udało mi się znaleźć 0.650 i patcha do niego (0.672) ale nie myślcie że to coś wam pomoże. Jeśli nie zatwierdzą waszego klucza (w podaniu) to nie wejdziecie na żaden serw.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 19, 2010, 16:27:23 »
    http://beta.taleworlds.com/download.aspx tu wpiszcie swój klucz i w ten sposób sprawdzajcie czy nie dostaliście zaproszenia...jeżeli pojawią się dwa linki do pobrania tzn że macie bete WB... czasami mail nie dochodzi albo dochodzi z ogrooooomnym opóźnieniem...

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 21, 2010, 03:16:59 »
     Czy sprawdzają (jakimś masońskim sposobem) po IP czy po adresie e-mail do kogo zostały wysłane wiadomości o potwierdzeniu zgłoszenia? Dostałem nowy CD-key od kuzyna do podstawki bo on ma cholernie wolny internet orange z racji, że mieszka na wsi i mówi, że prędzej mu kaktus za uchem urośnie niż będzie mógł grać bez monstrualnych lagów. Dlatego się pytam, bo boje się, że zmarnuje CD-key'a.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2010, 03:18:30 wysłana przez Conrad Shieldcrusher »