Nie no, pewnie. Zaraz się popłaczesz, że komuś się coś nie podoba i że to krytykuje...
Po prostu MOIM ZDANIEM taka nazwa tematu jest nieco sztuczna, brzmi nienaturalnie. To subiektywna opinia, więc się nie czepiajcie, bo, jak to mawiał jeden robotnik z "1000 Złych Uczynków" - "Gust dyskusji niepodlegającym jest"...
Aha, twierdzisz, że sam popełniam błędy i jako przykład podałeś fragment mojej wypowiedzi, zawierający JEDEN źle zamieszczony przecinek (bo tylko jeden z nich można uznać za błąd, choć nie do końca, przecież mogę w taki sposób zaznaczyć pauzę w wypowiedzi (ten przecinek po "naprawdę"))...
No i przyznaj - forma "oblężanie" nie jest do końca poprawna... a że o tym mówię, to nie po to, żeby ci pojechać, po prostu im mniej osób popełnia takie błędy, tym przyjemniej się czyta forum. Naprawdę, ja tu nikogo nie chcę atakować (zbytnio... ;) )
Co do pisania samych bzdur - zamieściłem przecież w poście swoje zdanie nt. BUGÓW ;) które mnie drażnią, więc wypowiedź nie była całkiem nie na temat.
Naprawdę, nie bądźmy zbyt wrażliwi, i przyjmujmy słowa krytyki tak samo jak pochwały. Przecież starając się poprawiać to, co jest krytykowane, stajemy się lepsi, co?? ;)