Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kilka pytań "technicznych". Płatności.  (Przeczytany 1339 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Kilka pytań "technicznych". Płatności.
    « dnia: Marca 22, 2007, 16:47:41 »
    Po pierwsze: Cześć, bo to mój pierwszy post na tym forum ;p

Po drugie: Przejrzałem inne działy i tematy i nie znalzlem czegoś co by było pomocne, chociaż bardzo możliwe, że przeoczyłem.
    (Za to doczytałem się, że dość skomplikowany mają ten system płatności, stąd ten temat)

I tak... od dawno nie wydałem pieniedzy na gre, a M&B wygląda bardzo zachęcająco. A fakt, że to tylko single tym bardziej mnie zachęca. Cena dolarów właśne ostro spada... Nic tylko kupować :P Ale, sama chęć troche za mało. Przejrzałem oficjalną strone, i jak widze, 2 sposoby płatności tam mają. PayPal, z którego nigdy nie korzystałem, oraz coś za posrednictwem karty kredytowej, ale z tego nie korzystałem.  Przyznaje się, troche leniwy jestem i nie doczytałem tamtych informacji, ale licze na doświadczenie tych co już zakupili :P

Stąd moje pytanie: Który ich system jest sprawniejszy i bardziej user-friendly? Do dyspozycji mam jedynie karte kredytową + ew. przelewy. A nie posiadam żadnych kont - w PayPalach itp - bo nigdy jeszcze nie zamawiałem gier przez internet.

Licze na pomoc, tych którzy już z tego korzystali ;p

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Kilka pytań "technicznych". Płatności.
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2007, 18:24:21 »
    wlasciwie mogles sie dopisac w tamtym temacie... ale ok, ja proponuje ci pay-pala - zakladasz konto raz, a wystarczy do konca zycia;) tym bardziej ze ten system platnosci jest coraz czesciej spotykany, zakladanie konta jak i kupno cd-keya raczej nie powinno sprawic wiekszych trudnosci - ot, wypelniasz dokladnie pola... nie przejmuj sie jesli sa szczegolowe, ja mialem opory przy dokladnym podawaniu adresu ale tak czy inaczej kto to sprawdza, i tak cd-key przychodzi na drugi dzien mailem.

w razie jakis konkretnych problemow to pisz, moze pamietam to na tyle zeby pomoc.

Offline inus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Kilka pytań "technicznych". Płatności.
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 24, 2007, 19:18:04 »
    Dzięki za pomoc, poszło bez problemów. A teraz można się cieszyć LEGALNĄ wersją ^^