Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battelfield Heroes  (Przeczytany 4967 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Battelfield Heroes
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 08, 2009, 08:31:27 »
    Czekałem na nią sporo czasu, bo miała okazać się ciekawa, innowacyjna, lekka, tak akurat na późnie popołudnia, później poczytałem recenzje portali internetowych, później samych graczy, stwierdziłem, że jak zawsze marudzą i narzekają....dałem jej szansę, pograłem 1,5 godziny i już wiem, że więcej do niej nie wróce....może i fajna, ale nie dla mnie:P

Offline mati3333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 08, 2009, 20:41:55 »
    może ta gra będzie fajna ale za pare lat ;D

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    Battlefield Heroes
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 13, 2010, 11:15:11 »
    Witam, gra ktoś w Battlefield Heroes? jeśli tak to piszcie czym USA czy Niemcy, profesja i lvl? :)

Royal - Gunner - 13

Używaj opcji "szukaj".
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2010, 11:56:26 wysłana przez Kalpokor »

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    Odp: Battlefield Heroes
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 13, 2010, 11:47:06 »
    Po 1. Nie 'USA czy Niemcy', a 'Royal czy National'. Niby na nich wzorowane, ale jednak to co innego.
    Po 2. Niektórzy mnie całkowicie dobijają... http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3251.0
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 14, 2010, 10:07:44 »
    Fakt, nie użyłem opcji "szukaj" wiec przepraszam... Barudokuku? jakaś sugestia? że niby Cię "całkowicie dobijam"?

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline mocher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 24, 2010, 13:00:59 »
    Gierka super szczególnie że dodali nowy tryb, a map jest z 8!
    Gram od bety i powiem tyle: śmieszna, ładna ale na dłuższą metę nudnawa. 7.5/10

Offline Hermit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 24, 2010, 13:46:18 »
    8 map? Aż mnie kusi żeby sprawdzić. Jak ja grałem były tylko 4
    Będę miał jeszcze konto?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 24, 2010, 16:19:36 »
    Mocher zmień wielkość sygnatury, ponieważ obecna znacznie przekracza rozmiary dozwolone w regulaminie.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Battlefield Heroes BF:H
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 04, 2010, 19:29:12 »
    Ref link(będę wdzięczny) do rejestracji:http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2280075631
    Link do rejestracji:https://www.battlefieldheroes.com/en/user/register
    Wiem ze temat był ale bez opisu i w 2008 r.
    wymagania sprzętowe: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 1 GB HDD, Windows XP/Vista, łącze internetowe

Battlefield Heroes to trzecioosobowa gra akcji od studia DICE nastawiona na zmagania w sieci. Tytuł ten nie wiąże się bezpośrednio z żadną odsłon serii Battlefield, lecz stanowi odrębny projekt, realizowany w ramach programu Play 4 Free.

Battlefield Heroes to trzecioosobowa gra akcji od studia DICE. Tytuł ten nie wiąże się bezpośrednio z żadną odsłon serii Battlefield, lecz stanowi odrębny projekt, realizowany w ramach programu Play 4 Free, autorskiej inicjatywy koncernu Electronic Arts. W związku z tym produkt rozprowadzany jest darmowo za pośrednictwem Internetu, zaś jego używanie nie wymaga wnoszenia żadnych opłat abonamentowych.

Akcja Battlefield Heroes nastawiona jest na zmagania w sieci. Gracze otrzymują możliwość wcielenia się w żołnierzy jednej z dwóch wrogich drużyn, reprezentujących wojska National- oraz Royal Army. Celem obu ekip jest podporządkowanie sobie całego pola walki – bądź to poprzez zdobycie flagi przeciwników, bądź też przez zabicie większej liczby oponentów. Do wydarzeń tych dochodzi na kilku niewielkich, stylizowanych na lokacje z czasów II wojny światowej, mapach.

Do skutecznej eksterminacji wrogów służy szeroki arsenał broni – od noży po wyrzutnie rakiet – wspierany dodatkowo przez pojazdy lądowe (m.in. rozmaite jeepy i czołgi M4 Sherman oraz PzKfzIV), jak również powietrzne, np. wyposażone w działka pokładowe samoloty typu Spitfire. W czasie gry żołnierze mogą korzystać ponadto z własnych umiejętności specjalnych oraz dopalaczy. Przydatny okazuje się tu system rozwoju postaci, który pozwala na ingerencję graczy w zdolności oraz cechy wyglądu bohaterów za sprawą nowych strojów i uzbrojenia. Niektóre z przedmiotów nie są dostępne za darmo, więc żeby się w nie zaopatrzyć, należy kupić je za pośrednictwem specjalnego systemu mikrotransakcji.

Cechą wyróżniającą Battlefield Heroes spośród innych sieciowych strzelanin jest nietypowa, kreskówkowa oprawa graficzna, przywodząca na myśl Team Fortress 2 studia Valve. Warstwa wizualna nadaje tytułowi specyficzny styl, który programiści podkreślili dodatkowo licznymi akcentami humorystycznymi.

Gra w to dużo Polaków.
    Ja gram soldierem w Royal Army mam 10 lvl i rangę Private I nazywam się asedjoi
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Battlefield Heroes BF:H
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 04, 2010, 21:35:41 »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 04, 2010, 21:37:26 »
    a ty patrz co piszę
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 04, 2010, 22:06:21 »
    a ty patrz co piszę

« Odpowiedz #22 : Kwiecień 24, 2010, 16:19:36 »

Data ostatniego posta.

A temat muzyka jest z dnia 30 sierpień 2006. Czy to znaczy że trzeba zakładać nowy temat o tym samym po kilku miesiącach?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 04, 2010, 22:30:56 »
    Scaliłem oba wątki. Proszę zachować spokój i się tu nie przekrzykiwać.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 11, 2010, 15:27:12 »
    Grałem kiedyś nawet, nawet oczywiście biorąc pod uwagę jej charakter :)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 09, 2010, 21:08:03 »
    Odświeżam, i teraz wychodzi na to, że Battlefield jest całkiem ładnie rozbudowany. Dużo broni, strojów itd. Wbrew pozorom jest dużo map (na pewno więcej niż na początku + patch świąteczny (świąteczna muzyka, stroje, promocje i mapy). Polecam ! ;p