Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się mod?

Bardzo mi się podoba.
    123 (31.3%)
    Całkiem fajny mod
    74 (18.8%)
    Sporo bugów, ale gra się przyjemnie.
    82 (20.9%)
    Jest taki sobie.
    27 (6.9%)
    Nie podoba mi się.
    22 (5.6%)
    Nie grałem więc nie oceniam.
    65 (16.5%)

Głosów w sumie: 392

Autor Wątek: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.  (Przeczytany 283432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cezarian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.
    « Odpowiedź #1155 dnia: Marca 11, 2010, 18:26:32 »
    Każdy może być "złym i nikczemnym" jak również "świętoszkiem" to sprawa jego sumienia. Ale to nie pozwala mu na obrażanie religii, o swoje walczą Muzułmanie, Żydzi, więc dlaczego katolicy nie mieliby tego robić?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #1156 dnia: Marca 11, 2010, 18:30:57 »
    Cisza! Jeszcze raz ktoś napisze coś w sprawie tego avatara, a dostanie warna. Nie dostał Balian żadnego info od administracji, żeby go zmienił = jest zgodny z regulaminem. Każdy wasz post w tej sprawie jest jednak spamem, a to w regulaminie się znajduje.

p.s. Według mnie nie ma w tym avatarze nic złego...
    p.s.2 Cezarian. Jak poczuje się mniejszość niemiecka gdy zobaczy alianckiego żołnierza na Twoim avku? Przecież to dotyka ich historii... - To jest pytanie retoryczne i nie chcę byś niepotrzebnie spamując mi odpowiadał.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1157 dnia: Marca 11, 2010, 19:06:28 »
    Regulamin

4. Masz prawo do wyrażania własnej opinii i poglądów. Pamiętaj jednak, że na tym forum nie masz prawa, w żaden sposób, nikogo prowokować, wyzywać i obrażać !

A to właśnie mnie obraza ,to ze ktoś w sposób publiczny znieważa moją wiarę.
    Jak zrobie sobie avatar z hasłem ''Huj Ci w dupe'' to tez nie wyśle mi administracja info o zmianę avataru? Bo nie jest to zakazane według regulaminu?
    Z góry dzięki za warna
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2010, 19:16:21 wysłana przez Skrzetusky »

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #1158 dnia: Marca 11, 2010, 20:33:40 »
     Ok. To ja sobie dam avka z płonącym lasem. Ciekawe, kiedy ekolodzy i poganie się na mnie rzucą? Hę?
    Argaleb- włącz cheaty i spróbuj klik+ctrl, poprzednio każąc oddziałowi gdzieś się ruszać.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1159 dnia: Marca 11, 2010, 21:12:09 »
    Proszę bardzo Skrzetusky, dostajesz warna, za spam. Czy Twoje wykłócanie się jest na temat moda "Age of Turbulence"? Nie wydaje mi się, albo jestem aż tak głupi, że tego nie zauważam. Proud coś mówił o skończeniu dyskusji, ale oczywiście postanowiłeś, że Twoje musi być na wierzchu.
    Nizyn, Ty nie dostajesz warna tylko dlatego, że druga część posta jest na temat.

@Down: No i tym samym dostajesz warna za offtop. Ktoś ma jeszcze coś mądrego do powiedzenia, co nie ma żadnego związku z modem?
    PS: Przypominam, że dostajecie ostrzeżenia za offtop w miejscu do tego nie przeznaczonym, a nie za wyrażanie swoich poglądów religijnych.
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2010, 21:24:33 wysłana przez Arcylisz »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1160 dnia: Marca 11, 2010, 21:18:03 »
    Nie miałem się wypowiadać ale się wypowiem bo Proud robisz sobie jaja..

Mimo iż nie lubie Amerykanów, to mimo wszystko walczyli przeciwko nazistom, a nawet gdyby obrażać  nazizm to w polsce jest on zakazany, i wszystko jasne. Chyba że pochwalasz szanowanie opinii ludzi którzy mieli zamiar zabić większość populacjii i zostawić tylko rasę "aryjczyków". Zasłaniacię się regulaminem i banujecie osoby które mają nicki zakazane tak jak i również avatary, ale jeśli chodzi o religie to nie robicie nic, to albo bądzcie konsekwetni wobec wszystkich spraw albo nie banujcie nikogo.

I możecie mi dac bana z góry, I dziękuje Wam za warna za to za nazwałem kolesia Idiotom, bo przywdziewa sobie Imię Chrzescijańskiego Boga, co też jest obrazą, dla wierzących.
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2010, 21:20:34 wysłana przez ^IvE »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1161 dnia: Marca 11, 2010, 23:00:20 »
    Argaleb- włącz cheaty i spróbuj klik+ctrl, poprzednio każąc oddziałowi gdzieś się ruszać.

Dzięki, teraz działa. Pierwszy raz użyłem cheatów i mam nadzieję że ostatni. A co z dowódcami którzy utknęli tak jak ja? Odblokują się po pewnym czasie? Bo mi czterech Polskich dowódców wraz z królem utknęło na rzece. Co robić?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1162 dnia: Marca 11, 2010, 23:16:55 »
    Z tym może być problem, przynajmniej w innych modach, w których ten błąd występuje są z tym problemy, bo lordowie potrafią całymi tygodniami biegać tak w miejscu. Właściwie możesz liczyć tylko na to, że jakiś lord wroga im się w zasięgu wzroku pojawi i może się odblokują i pojadą za nim, albo znudzi im się podróż w tym kierunku, który sobie obrali i wybiorą nowy, i też może się odblokują. Ale to wcale nie jest takie pewne.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1163 dnia: Marca 11, 2010, 23:53:57 »
    Ale robi nadzieję. Dzięki. A tak poza tym to która frakcja jest według was najlepsza? Na pewno nie Turcja, mimo iż posiada dużą siłę ognia i dobrą kawalerię. Tatarzy są mobilni ale nie mają jakiś szczególnie silnych jednostek. Kozacy mają dużą siłę ognia, a Rosjanie są zrównoważeni. Polska posiada husarię, dragonów i ogólnie dobrą kawalerię. Ale piechota w większości się nie przydaje. Ogólnie frakcje wydają mi się bardzo zrównoważone a wam?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Quarter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1164 dnia: Marca 12, 2010, 00:22:49 »
    A to ja tez moge lojalnie dostac ostrzezenie ale musze to powiedziec... proud za-je-bi-sty avatar.

Offline j120

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1165 dnia: Marca 12, 2010, 10:20:28 »
    Jak poczuje się mniejszość niemiecka gdy zobaczy alianckiego żołnierza na Twoim avku? Przecież to dotyka ich historii... - To jest pytanie retoryczne i nie chcę byś niepotrzebnie spamując mi odpowiadał.
    A jak się poczują normalni ludzie, którzy nie uznają takich dewiacji lesbijskich jak te na Twoim avatarze? Paranoja! Koleś wstawia palący się koścół urażając wiele osób, ale warna mają dostać Ci, którzy walczą o swoje racje i bronią Kościoła. Co się dzieje z tym krajem...

Kolejny spam w tej sprawie mimo naszych postów... Otrzymujesz ostrzeżenie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 12, 2010, 10:28:48 wysłana przez proud »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #1166 dnia: Marca 12, 2010, 10:31:56 »
    Wybaczcie, że w taki sposób, ale nudzi mnie już wlepianie kolejnych ostrzeżeń. Wątek nie został zamknięty permanentnie i jeśli emocje opadną to w przeciągu 24h otworzę ponownie dyskusję.

Przepraszam wszystkich chcących napisać coś na temat, ale sami widzicie, że ciężko zapanować nad spamem.

Dobra temat otwieram, ale jeśli ktoś jeszcze wspomni sprawę avataro-religijną to będę zły...
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2010, 07:46:04 wysłana przez proud »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1167 dnia: Marca 16, 2010, 21:04:37 »
    Czy są jakieś nowe wieści w sprawie premiery moda?

Offline legomir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1168 dnia: Marca 16, 2010, 21:12:04 »
    A czy gdyby były nikt by o nich nie napisał?
    "Można ścinać kwiaty, ale wiosny to i tak nie zatrzyma" Che Guevara
    GG: 15621533

Offline gazdi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1169 dnia: Marca 19, 2010, 16:24:42 »
    podeślijcie mi linka do Microsoft Visual C++ runtime library bo strona microsofta mi się nie chce załączyć .

Z góry Dzięki :)
    "Kochać jak Kmicic, walczyć jak Wołodyjowski, radzić jak Zagłoba"