Ruszyły testy do najnowszej wersji moda, może się zgłoszę :D
Oto informacja od autora, może was ucieszy, a może wku*wi ;(
Otóż mod przeszedł transformację:
Ну братья и сестры игроманы, как и обещался вот и близок выход новой версии мода, и финальной в этом году! Что хочу сказать во первых... Мод перешел на совершенно новый уровень... самое главное изменилась дата мода, теперь он начинается в 1659 году. Это начало эпохи смуты на Украине, время Конотопской битвы, и руины! Мод обзавелся не только квестами но и скромным сюжетом. Игроку придеться поучаствовать в битве под Конотопом в разных лагерях. Придти на помощь Пожарскому, играя за Россию, Воевать за казаков Выговского, или Беспалого, вести армию хана Став Ор-беем... или вести турецких янычар на помощь союзникам хана... также много квестов связанных с NPC, и сюжет завязан также на них...
была вырезана артиллерия! и заменены большенство сцен, теперь есть Ханский дворец и хутора Старшин. Ну а теперь нужны тестеры... подать заявку можно тут...
Cóż, bracia i siostry, drodzy gracze, jak obiecałem zbliża się nowa wersja moda, prace końcowe w tym roku! Co chcę powiedzieć jako pierwsze ... Mod wyewoluował na zupełnie inny poziom ... Przede wszystkim zmieniono datę akcji moda, teraz zaczyna się w roku 1659. To zaawansowany poziom rzezi na Ukrainie, Czas wielkich bojów, oraz zniszczeń! Mod został wzbogacony o skromną fabułę. Gracze będą mogli wziąć udział w walkach na Ukrainie po różnych stronach. Można przyjść z pomocą pod wodzem Pożarskim, grając dla Rosji. Można walczyć z Kozakami, prowadząc armię Chana coraz dalej ... lub grać turkiem i pomóc tatarom Chana ... również wiele zadań związanych z NPC, fabuła jest związana z właśnie z NPC ...
Wycięto Artylerię (SIC !!!) Większość scen zastąpiona. Cóż teraz trzeba testy ... Można się zgłaszać ...
Trochę monotonnie napisane, ale ciężko mi było to przetłumaczyć, a translator to się nadaje...
Sami już wiecie, że mod jakby zmienił swoją tematykę, zgłoszę się do testów i jeżeli mnie przyjmą to będę tu pisał o nowościach w modzie, umieszczę jakieś screeny.
EDIT: No właśnie nie wiem, o Polsce nic nie pisze, ale to nie znaczy że jej nie będzie, skoro będzie Rosja, Turcja, Kozactwo i Tatarzy to i Polska wchodzi w grę.
EDIT: POLSKA BĘDZIE !!!