W sensie muzyki z OiM. W menu powinna wam grać, w czasie bitwy powinna się jakaś włączyć, jak jesteście w karczmie to powinna się włączyć pieśń co ją Bohun w filmie śpiewał gdy byli w Rozłogach. Na mapie kampanii jest muzyka z native :( Np. wczoraj gdy rozpocząłem bitwę kozakami z tatarami włączyła mi się muzyka z filmu gdy Husaria szarżowała, bardzo fajnie pasuje ten utwór gdy konnica szarżuje ;) Jeżeli macie problemy piszcie na PW :)
Właśnie odkryłem jedną rzecz. Jeżeli macie kanonierów i bronicie zamku to kanonierzy walą z murów z armat. Ja dziś zaatakowałem Kozakami zamek Kamieniec i walili do mnie z murów z armat, normalnie z moich ludzi został wielki stos trupów :)
Odkryłem jeszcze jedną rzecz. Zdecydowałem pomóc Polsce bo ma wojny ze wszystkimi, zaciągnąłem się na służbę jako najemnik do Rzeczypospolitej. Patrzę, bitwa, 40 polaków kontra 80 moskali. Pomagam polakom i co widzę? W czasie bitwy husaria szarżuje! Przejechała przez piechotę wroga, pojechała dalej, ustawiła szyk i znów zaszarżowała, pojechała dalej i znó ustaiła szyk i znów zaszarżowała i tak cały czas dopóki nie rozwaliła piechoty. CUDO NORMALNIE !