!!!Uwaga!!!
Szanowni Państwo, Bracia, Koledzy, Przyjaciele, nie wyrobię się ze spolszczeniem do 26 września :( Poinformowałem już Rosjan aby wydali dla Polaków moda w wersji angielskiej :) Prace nad spolszczeniem trwają dalej i spolszczenie na pewno ujrzy światło dzienne, lecz po premierze moda. Wiecie, nauka, obowiązki, itd, przeszkadzają mi i nie mam za dużo czasu, jak wydadzą go w wersji english, to wszystkie pliki których nie przetłumaczę z rosyjskiego na polski, zamienię na pliki angielskie. Na przykład, plik "dialogs" jest za duży aby zdążyć z nim na 26 września, po wydaniu moda dla nas w wersji angielskiej, podmienię ten rosyjski plik dialogs plikiem angielskim i będzie mi o niebo lepiej to tłumaczyć :) Proszę o wyrozumiałość, nawet pan Raven napisał że spolszczał moda Prophesy of Pendor w tydzień, a ja miałem na tego moda 5 dni, w dodatku w języku rosyjskim :(
Jestem przygotowany na wasz wjazd z buta w moją chatę, zakupiłem już sobie tony pisaku, cementu, zatrudniłem robotników i wznoszę wysoki na 10 metrów mur który choć na chwilę zatrzyma wasz szturm :)
Pozdrawiam, PRACE TRWAJĄ DALEJ, LECZ NA PREMIERĘ SIĘ NIE WYROBIĘ (!!!)