Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bractwo/Zakon/Sekta/Klan Tawerna Foru Ways - TFW  (Przeczytany 14373 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Bractwo/Zakon/Sekta/Klan Tawerna Foru Ways - TFW
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 21, 2009, 18:28:07 »
    Pısze z zagranıcy ı raczej nıe bede mıal duzo okazjı zeby znowu cos napısac. Wıec szybko sıe wypowıem a jeslı przez najblızsze dwa tygodnıe beda jakıes postepy to pamıetajcıe o mnıe podczas zbıeranıa teamu. Moja specjalnoscıa ı tym w czym jestem naprawde dobry jest walka bronıa dwureczna jak najdluzsza. Nıezle tez mı ıdzıe walka z konıa przy uzycıu bronı jednorecznej ı tarczy. Prosze pamıetajcıe o mnıe bo nıe chce wrocıc ı dowıedzıec sıe ze rekrutacja zakonczona. ;D.

Pozdrowıenıa z poludnıa.
    Samowar

PS; Przepraszam za brak polskıch znakow ı przecınkow ale tu jest jakas dzıka klawıatura ;P

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 21, 2009, 18:35:35 »
    Cóż do łucznictwa nigdy nie miałem smykałki zaś walka konno strasznie mnie nudzi tak, więc pozostaje mi piechota.I jak możecie głosować, skoro macie narazie tylko jednego kandydata?

PS:Ludzie, którzy piszą o sobie jako "konnym łuczniku w płytówce na warhorsie" powinni najpierw zobaczyć filmiki pierwszych beta testerów.

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 21, 2009, 18:56:59 »
    hmm...Ja się specjalizuje w walce na pieszo bo jakbym był kawalerzystą padłbym na pierwszej fali ataku...Tak więc ciężka zbroja,duży toporek,i łuk.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:09:47 »
    No Alkhadias jak narazie jest pewniakiem na twórcę klanu [chyba, że coś się zmieni]. Battle leaderów wyłoni się później.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:28:15 »
    Ja się zgłaszam to walki z grzbietu końskiego mieczem i tarczą oraz lancą oraz mogę się pobawić w Robin Hooda.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:28:56 »
    Ależ ja tu nie chcę żadnych bitew.
    Ja jedynie zgłosiłem chęć do podjęcia się tego, gdyż:
    Mam w tym duże doświadczenie.
    Prowadziłem niejeden klan i osiągaliśmy wspaniałe wyniki.
    Wiem dobrze jak prowadzić klan tak, aby panowała tam dyscyplina, dobry klimat, przyjemna gra i swoiska atmosfera.

Jednak, ja bym uważał z tym wyborem, bo wszyscy moi klanowicze potwierdzą, że jest tam pewien rygor, oraz naprawdę konsekwentne przestrzeganie regulaminu. Dyscyplina to podstawa. Niektórzy moi klanowicze musieli się z tym pewien czas oswajać, ale potem dziękowali, za to że regulamin był jaki był. Tak czy inaczej, głowe klanu stanowi jego leader i to on powienien podejmować wszelkie decyzje, niekiedy sam, jeżeli wydają mu się słuszne. Jednak zazwyczaj ważne decyzje podejmuje wybrana do tego rada, lub po prosty leader i zastępca. Z doświadczenia wiem, że głosowania i jakiegoś typu demokracje nie sprawdzają się z wielu powodów, ale najgorszym jest to, że zawsze prowadzą do sporów i wewnęrznych kłótni w klanie. A to jest gorsze od wszystkich innych rzeczy.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:30:17 »
    To może nie wiem zacznijmy coś robić w tym kierunku ?. Bo na razie to sugestia, może ustalmy jakieś zasady, etc. ?

Jestem jak najbardziej za. Warto stworzyć klanową atmosferę, jeszcze przed samą grą, ale czekam na Wasze opinie, bo na razie czułbym się niezręcznie ;].
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 19:31:54 wysłana przez Alkhadias »

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:34:22 »
    Ogłaszam wszem i wobec iż Alkhadias został wybrany na Clan Lidera i może sporządzić regulamin klanu :)
    Za to głosowanie co do Vice Clan Lidera,będzie już pod postacią ankiety

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:36:23 »
    Przepraszam, że tak krótko, ale: AMEN!

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:42:30 »
    Niech będzie. Chociaż póki co, to wygląda tak, jakby miał być tylko 1 klan. Zapewne za jakiś czas będzie istny natłok nowych klanów.

Więc dajcie mi trochę czasu, a ja przygotuję wszystko i otworzy się rekrutację. Niestety nie wiem czy jest sens rekrutować ludzi, gdy nie ma jeszcze multi. Nad tym też pomyślę.
    Na razie napiszę regulamin, ogólne zasady, podziały i być może rangi. Od razu wspomnę, że niektórym może się regulamin nie podobać, no ale zobaczymy jak to będzie. Trzeba twardo i poważnie zacząć, ale nie można się śpieszyć, by zapał za szybko nie uciekł.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 21, 2009, 19:44:58 »
    Warto rekrutować, przynajmniej wstępny skład będzie. Co do regulaminu moze być twardy, byle by zawierał potrzebne rzeczy.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 21, 2009, 20:13:03 »
    Jako że teraz mam własnego kompa i mogę wbić o każdej porze dnia i nocy na klanówkę - tez się zgłaszam :)
    Jako że jakieś 90% czasu spędzam w chanacie to najlepiej gram łucznikiem konnym z szybką szabelką/lancą + tarczą (gdy spadnę z konia idzie mi dużo gorzej, zwłaszcza gdy mam lancę. Może to przez strasznie małą atletykę i hp w granicach 50-60). Najchętniej widziałbym się w roli wsparcia cięższej konnicy (jeśli będzie możliwość użycie ciężkiej i łuczników konnych jednocześnie) lub piechoty, wybijanie wszelkiej maści wojaków z 2ręczniakami którzy nie mogą się tarczą zasłonić a podjechanie do nich jest ryzykowne bo mogą 1-2 ciosami powalić konia, ewentualnie przeciw wrogiej konnicy chociaż założę się że zgrany skład zdołałby mnie zajść od boku lub dogonić nawet gdybym jechał na rumaku (poziom klanowy zazwyczaj jest tak wysoki że ludzie znają na pamięć każą mapę i trik na niej więc na pewno będzie to walka typu kto ma więcej taktyk w zanadrzu i umie zna więcej sposobów na usuniecie najtrudniejszych wrogich jednostek. Chyba nie będzie się używało swoich postaci więc nie będzie problemu jednej drużyny z lepszym eq lub lvlem). Przeciw łucznikom i kusznikom nie chciałbym walczyć bo ludzie na pewno będą strzelać celniej niż boty.
    @DOWN
    Tak też myślałem :) Mam tylko nadzieję że jak zespawnuję się jako Khergit, nie przydzieli mi skilla z łuków 90 i jakiegoś szmacianego krótkiego łuku ;P
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 20:24:51 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 21, 2009, 20:17:12 »
    Sądząc po screenach z hostowania serwera, nie będzie można łączyć jednostek różnych frakcji. Więc np. z pewnej puli klanowiczów będzie trzeba przypisać danych do pewnych frakcji w których spisują się najlepiej.

oczywiście, to tylko moja sugestia.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 21, 2009, 21:14:44 »
    Kuroi mówi 100% prawdę... Niestety... Będzie trzeba zagłosować na frakcje gł. naszego klanu

PS: Przydałaby się oddzielna strona,dla klanu...

EDIT: Mam zamiar zrobić ankietę i będziemy głosować na Vice Clan Lidera. Zainteresowani tym stanowiskiem/kandydaci niech piszą mi na PW (Ja też jestem kandydatem)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 21:26:39 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 21, 2009, 21:27:38 »
    Mam tylko jedno offtopowe pytanko:
    (click to show/hide)