Pomysł na klan schematyczny, ale może przyda się ten temat.
W czym ja się specjalizuję? W zasadzie we wszystkim, bo ta gra nie wymaga żadnych umiejętności. Najlepiej w moim wypadku sprawdzają się bronie miotane, czyli oszczepy, toporki i takie tam ścierwo. Poza tym lubię walczyć na piechotę, więc dobry topór dwuręczny jest najlepszym rozwiązaniem. Jednak tak na prawdę każdą bronią, która nie ma dmg w granicach 16, potrafię pokonać dowolną jednostkę. Gracz zapewne nie będzie stosował wymyślnych zwodów, półobrotów, hiper skoków, ponieważ gra na to nie pozwoli i rozgrywka będzie bardzo podobna do tej, którą znamy z trybu single. Jeżeli miałbym kupić Warbanda, to tylko i wyłącznie dla klanu, gdyż przyznam szczerze, nie zachęcił mnie dodatek. Ale Klan jest czymś, co zawsze mnie wiązało. Pamiętam jak kiedyś, dawno temu miałem swój klan na Jedi Outcast. Prowadziłem swój klan na turnieje europejskie i wygrywaliśmy, choć były też upadki, łącznie z tym ostatnim :(, wspólne treningi, znajomości- bezcenne. Muszę przyznać, że mój klan był jednym z bardziej cenionych na Europejskich serwerach, wszystko osiągnęliśmy dzięki treningom lecz nie tylko. W klanie najważniejsza jest współpraca i przyjazne stosunki. Niczego się nie osiągnie, jeżeli ludzie w klanie nie potrafią wysiedzieć razem bez kłótni. Treningi muszą być przyjemne, nie nużące. Tak więc, jeżeli zakupię dodatek, to na pewno przystąpię do klanu. Może nawet na leadera, jeżeli pozwolicie. ;p Może uda mi się doprowadzić do tytułu mistrza europy, kolejny klan. Tak czy inaczej, jeżeli M&B zapewni mi to samo co niestety zmarły już Jedi Outcast, to uznam ten dodatek za dobry.
Tak więc zgłaszam się na leadera, a Wy to rozpatrzcie.