Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bractwo/Zakon/Sekta/Klan Tawerna Foru Ways - TFW  (Przeczytany 14390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Bractwo/Zakon/Sekta/Klan Tawerna Foru Ways - TFW
    « dnia: Sierpnia 21, 2009, 07:48:14 »
    Witam wszystkich. Jako,że premiera Warbanda się zbliża,a przydałoby się przygotować,to stworzyłem ten temat. Co sądzicie o klanie TFW? Niech każdy się wypowie i dopisze w czym się specjalizuje. Gdybyśmy się teraz przygotowali,to tylko w dniu premiery,atak na sklepy z grami komputerowymi i klan byłby gotów do gry ;] Musielibyśmy zagłosować na najodpowiedniejszego Clan Lidera,Vice Clan Lidera,przydałoby się wprowadzić rangi,zagłosować na najlepszą dla nas wszystkich frakcję,którą gralibyśmy np. na sparach/wojnach klanowych najczęściej. Oczywiście,musielibyśmy organizować serwery treningowe o godzinie którą wszyscy ustalimy. Trzeb byłoby ćwiczyć też na różnych najpopularniejszych modach... Jeśli chce się Wam bawić w coś takiego to bardzo fajnie ;]

Moja specjalizacja : Mogę grać na piechtę lub konno,chociaż konno lepiej mi idzie. Mogę walczyć każdą bronią prócz kuszy i raczej nie potrafię walczyć lancą na pieszo ;p
    Nienawidzę walczyć w nocy
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 07:55:06 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Bractwo/Zakon/Sekta/Klan Tawerna Foru Ways - TFW
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 21, 2009, 07:58:15 »
    Chodzi ci o tryb multi???Moja specializacja:
    Dowodzenie dużymi armiami składającymi się z piechoty łuczników i odrobiny kawalerii.
    Walka konno z użyciem lancy,miecza luku i strzał.
    Oblężenie zamków za pomocą taktyki.
    Nie branie jeńców.
    I na koniec handel pomiędzy frakcjami.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:01:55 »
    Tak chodzi mi o tryb multi... a co mielibyśmy tworzyć bractwo/klan... w single? I po co mi piszesz,że Twoją silną stroną jest handel między frakcjami i walka wraz ze swoim oddziałem? Oj.... Chyba nie wiesz jak multi będzie wyglądać ;x

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:04:09 »
    Nie za bardzo.A ,,Handel'' znaczy grabienie karawan ;). Pomysł na klan jest bardzo dobry moim zdaniem.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:05:11 »
    No tak... ale... w multi NIE BĘDZIE MAPY ! ! ! Będą rozgrywki z rodem np. RO,wchodzisz na serwer i walczysz.. wybierasz team,jednostkę i już. Nie dobijajcie mnie takim czymś -_-

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:40:04 »
    Ja specjalizuje się w konnym i pieszym łucznictwie oraz w halabardzie.

Nie używam kuszy gdyż jest za wolna ani broni miotanej bo jest za niecelna (ja chyba ze 30 kamieni wyrzuciłem i nawet nie drasnąłem wroga).

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:46:34 »
    Ja specjalizuje się w walce konno, najlepiej idzie mi walka mieczem lub lancą. Potrafię celnie uderzyć z kuszy, z luku idzie mi ciut gorzej. Jednak wolę walkę mieczem, bo to jest mój żywioł, walcząc jako piechota nie potrafię się jakoś wczuć ;). Od zawsze byłem konnym i chętnie w multi zagrałbym jako jeździec :P,

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 21, 2009, 08:58:53 »
    Heh, ja mam taką experiencję, że mogę grać każdą frakcją i każdym typem wojaka ;] od konnego łucznika, po pieszego, topory, miecze, polearmy, kusze, łuki....dla mnie to nie ma znaczenia. Mimo to preferuje walkę zweihanderem.

Offline Danveld

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:25:48 »
    Specjalizuje się w walce dwuręcznym mieczem oraz toporem głównie pieszo oraz broniami miotanymi, walka w nocy mi nie przeszkadza. Najchętniej grałbym Nordami.

PS: Zawsze jestem gotów aby stać na pierwszej lini nawet przeciwko kawalerii.

Offline HiddenLord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:30:37 »
    Uhm , dobry pomysł.

Ja specjalizuje się w walce łukiem , mieczem bękarcim (jedno i dwuręcznym)
    i w szarżach kawalerii.
    No i cóż , też dobrze dowodzę.
    Najlepiej grałbym Vaegirami.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:49:42 »
    Pomysł na klan schematyczny, ale może przyda się ten temat.

W czym ja się specjalizuję? W zasadzie we wszystkim, bo ta gra nie wymaga żadnych umiejętności. Najlepiej w moim wypadku sprawdzają się bronie miotane, czyli oszczepy, toporki i takie tam ścierwo. Poza tym lubię walczyć na piechotę, więc dobry topór dwuręczny jest najlepszym rozwiązaniem. Jednak tak na prawdę każdą bronią, która nie ma dmg w granicach 16, potrafię pokonać dowolną jednostkę. Gracz zapewne nie będzie stosował wymyślnych zwodów, półobrotów, hiper skoków, ponieważ gra na to nie pozwoli i rozgrywka będzie bardzo podobna do tej, którą znamy z trybu single. Jeżeli miałbym kupić Warbanda, to tylko i wyłącznie dla klanu, gdyż przyznam szczerze, nie zachęcił mnie dodatek. Ale Klan jest czymś, co zawsze mnie wiązało. Pamiętam jak kiedyś, dawno temu miałem swój klan na Jedi Outcast. Prowadziłem swój klan na turnieje europejskie i wygrywaliśmy, choć były też upadki, łącznie z tym ostatnim :(, wspólne treningi, znajomości- bezcenne. Muszę przyznać, że mój klan był jednym z bardziej cenionych na Europejskich serwerach, wszystko osiągnęliśmy dzięki treningom lecz nie tylko. W klanie najważniejsza jest współpraca i przyjazne stosunki. Niczego się nie osiągnie, jeżeli ludzie w klanie nie potrafią wysiedzieć razem bez kłótni. Treningi muszą być przyjemne, nie nużące. Tak więc, jeżeli zakupię dodatek, to na pewno przystąpię do klanu. Może nawet na leadera, jeżeli pozwolicie. ;p Może uda mi się doprowadzić do tytułu mistrza europy, kolejny klan. Tak czy inaczej, jeżeli M&B zapewni mi to samo co niestety zmarły już Jedi Outcast, to uznam ten dodatek za dobry.

Tak więc zgłaszam się na leadera, a Wy to rozpatrzcie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 10:51:22 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:51:56 »
    Ja najlepiej czułbym się jako nordycki piechociarz, najlepiej z paroma toporkami, oszczepami za pasem. Najbardziej odpowaidałoby mi prowadzenie małego oddziału dywersyjnego.
    A w modach to najchętniej strzelec wyborowy w FB.
    PS. DObrym pomysłem byłoby podzielić graczy na małe grupy bojowe/specjalne.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:56:14 »
    Ja najchętniej byłbym konnym łucznikiem... Ale i tak mój złom pewnie nie uciągnie WB ;x

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 21, 2009, 10:57:24 »
    Ja najlepiej bym sie czul jako Swadianski Rycerz/Sierżant.Ja glosuje na Alkhadiasa jako leedera.
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 21, 2009, 11:11:30 »
    Mat ma rację,ale wytłumacz nam na jakiej zasadzie by to wyglądało?
    Alkhadias,też bardzo dobrze prawisz. Ja już prowadziłem klany w różnych grach. Za kilka dni głosowanie na Clan Lidera a potem na Vice Clan Lidera
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 11:16:40 wysłana przez Jeferiaz »