Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żupan kontusz i czapka polska  (Przeczytany 4352 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vanir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Żupan kontusz i czapka polska
    « dnia: Sierpnia 19, 2009, 09:52:27 »
    Dało bysie wprowadzić do Teatrc'a strój polskiego szlachcica?
    Taki bardzo mini-mod. Tylko że ja odpadam przy modowaniu.
    Mógłby ktoś to zrobić? O ile będzie miał czas.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Żupan kontusz i czapka polska
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 19, 2009, 10:40:15 »
    Też o tym bardzo długo myślałem. Cały czas w tym modzie chodzę w tym berecie z piórkiem - bo choć troszkę przypomina polskie czapki (piórka) ew. w tzw cicaku. Niestety ja nie potrafię dodawać takich rzeczy. Twórcy moda WFAS mają mnóstwo gotowych modeli i tekstur polskich ubrań z epoki renesansu/baroku ale logiczne jest, że ich nie udostępnią - więc póki co musimy czekać na WFAS lub kogoś kto dorobi 2-3 stroje do TEATRC. Jako bonus powiem, że twórca moda TEATRC myślał o dorobieniu 2-3 nowych frakcji w następnej wersji moda - jedna z nich miała być bazowana na Polsce!Sam jednak twórca moda stwierdził, że nie gwarantuje że ta frakcja się pojawi - to był tylko pomysł.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 19, 2009, 11:03:06 »
    Po 1:Nie ten temat:Mogłeś napisać w temacie poświęconemu temu modowi.
    Po 2:W tamtym temacie jest napisane a nawet screeny że tam będzie nasza polska husaria!Polskie uzbrojenie itd. po prostu nowa wersja TEARTC będzie hitem!Może nie zachwyca jakimiś nowymi itemami czy fabułą ale to będzie pierwszy mod, który będzie miał pierwsze pożądne polskie jednostki.Czekam i na dalsze komentarze zapraszam do tematu o modzie ;]

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 19, 2009, 11:16:56 »
    Po 2:W tamtym temacie jest napisane a nawet screeny że tam będzie nasza polska husaria!Polskie uzbrojenie itd. po prostu nowa wersja TEARTC będzie hitem!Może nie zachwyca jakimiś nowymi itemami czy fabułą ale to będzie pierwszy mod, który będzie miał pierwsze pożądne polskie jednostki.Czekam i na dalsze komentarze zapraszam do tematu o modzie ;]

Czy to jest pewna i potwierdzona informacja? Bardzo by mi na tym zależało a wiem, że autor moda jeszcze niedawno był bardzo niezdecydowany co do tej frakcji.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 19, 2009, 11:25:09 »
    Wiadomość raczej pewna nie jest ale jeżeli autor tworzy polskie jednostki to chyba musi coś w tym być no nie?Zajrzyj do tematu o TEARTC to się więcej dowiesz ;]

Offline Vanir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 19, 2009, 11:35:49 »
    Więc na husarię nie będę musiał czekać do wfas
    Hurra :)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 19, 2009, 13:07:13 »
    Wiadomość raczej pewna nie jest ale jeżeli autor tworzy polskie jednostki to chyba musi coś w tym być no nie?Zajrzyj do tematu o TEARTC to się więcej dowiesz ;]

No właśnie czytam i nie potrafie o tym nic znaleźć. A publikował już jakieś screeny?

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 19, 2009, 13:27:03 »
    Ja pie***le tak trudno poszukać???Strona 24 post MW pisze oscreenach, rysunkach i mini-modzie...Ja nie wiem tak trudno poszukać 1 posta?Póżniej zaczynają się komentarze o polakach itd...Żeby nie było "Nie moge znaleść" tu podaje link...

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 19, 2009, 14:07:16 »
    Ja pie***le tak trudno poszukać???Strona 24 post MW pisze oscreenach, rysunkach i mini-modzie...Ja nie wiem tak trudno poszukać 1 posta?Póżniej zaczynają się komentarze o polakach itd...Żeby nie było "Nie moge znaleść" tu podaje link...

Nie mam zwyczaju ludzi denerwować takimi pierdołami ale de facto męczyłem się z tym przez godzinę - bez owocnie. Jeżeli tak bardzo wyprowadziło Cię to z równowagi to przepraszam i polecam wiadro melisy. Jeśli chodzi o komentarze o Polakach to nie poczuwam się do winy ponieważ nie mam konta na zagranicznych forach. Dziękuję też za linka. EOT, żeby nie było offtopicu. Pozdrawiam a jak co to priv.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2009, 14:09:25 wysłana przez Castlebreaker »