Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Heloł  (Przeczytany 1390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Heloł
    « dnia: Sierpnia 17, 2009, 21:08:17 »
    Witam. Cóż... Co by tu powiedzieć. Ekhm..

Nazywam się Kuba, mam 14 lat i jestem z Opola. Słucham Metalu, rocka, oraz muzyki klasycznej. Interesuję się średniowiecznymi taktykami walki (od upadku imperium rzymskiego, aż po XVIII wiek), inkwizycją oraz fantastyką. Jestem też nałogowym graczem i mistrzem w najróżniejsze systemy papierowego RPG. Należę także do Bractwa Rycerskiego.
    W M&B gram już z dwa miesiące. Od jakiegoś miesiąca czytam wasze forum, a teraz stwierdziłem, że sam wkręcę się w tą społeczność. :).
    Cóż... W M&B podoba mi się takie płynne przejście z RPG do strategii i te wspaniałe bitwy. Fajne jest też to, że jest to też doskonała podstawa do tworzenia modów, więc gra jest praktycznie nieskończona. :)

Mam nadzieję, że zabawię tu długo, będziemy się dobrze dogadywać, oraz wspólnie czerpać przyjemność z tej wspaniałej gry.

Samcio xD

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Heloł
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 17, 2009, 21:12:24 »
    Witam cię starożytnym pozdrowieniem AVE! Mam nadzieję, że długo z nami będziesz.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 17, 2009, 21:12:53 »
    No witam, witam i mam nadzieję, że nie będziesz utrudniał pracy adminom i nie zakładał spamerskich tematów.Ale dość narzekania - po prostu witam i życzę miłego użytkowania forum.
    Pozdro

Offline Samowar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 17, 2009, 21:37:40 »
    Noo wieeesz? Mnie o takie rzeczy oskarżać? xD
    Spoko, nie jestem dzieckiem neo, szaleć nie będę :P

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 18, 2009, 04:11:30 »
    No rzesz... a liczyłem, że to kolejny co nakręci filmik jak tańczy, a tu tylko jedna taka para się znalazła.

słucham(...) oraz muzyki klasycznej.

Nieźle. A co konkretnie z klasyki u Ciebie słychać? Ja osobiście preferuje własne wykonanie Marszu Żałobnego podczas wędrówki do kibla w ciemności.

Tak, tak. Rozpisywać bym się mógł jeszcze i o coś tam popytać, ale nie widzę sensu. Wszystko wyjdzie w praniu. Tak więc cześć i czołem.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 18, 2009, 09:44:42 »
    Też słucham metalu i też słucham muzyki klasycznej,oczywiście opery ;)

Pozdrawiam i Witam na forum

EDIT: Ehhh... zapomniałem,że do klasycyzmu zalicza się jeszcze symfonia,która też jest u mnie mile widziana ^^
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2009, 09:50:23 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Samowar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 18, 2009, 11:39:16 »
    Nieźle. A co konkretnie z klasyki u Ciebie słychać? J
    Głównie Mozart i Beethoven. Czasem też Nikolaj Rimski Korsakov, oraz kilku innych. Bardzo też lubię muzykę filmową. :)

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 18, 2009, 14:05:06 »
    Hejże, hej! Też uwielbiam metal (głównie power, Manowar również) i kocham klasykę ('Cztery Pory Roku' mogę słuchać w kółko). Pozdrowienia! ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Samowar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 18, 2009, 15:17:51 »
    Widzę, że się będę z wami dobrze dogadywał ^^

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 19, 2009, 13:56:20 »
    Ja słucham hip-hopu, ale nie myślcie, że jestem chorym łebkiem, który idzie przez ulicę w spodniach z krokiem sięgającym kolan,łańcuchy i hip-hop w telefonie pogłoszony na maxa...Nie słucham o tanich wiecie czym i HWDP.Bardziej taka grupa operacyjna albo coś w tym stylu ;].Lubie też muzyke filmową i muzę (nie śmiejcie się!) z radia np. Radia Zet ;].Generalnie słucham wszystkiego po trochu co mi wpadnie w ucho.A co do tematu do jeszcze raz Heloł!

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 19, 2009, 15:01:00 »
    Mozart i Beethoven... robi się z Ciebie psychopata! Badania dowodzą, że każdy psychol słucha muzyki klasycznej.

głównie power, Manowar również

Nie rozumiem tego. Głównie power metal, Manowar, który zalicza się do power metalu, również. Chyba, że od zespołu nazwali gatunek, bo o tym, to ja proszę pana, nie wiedziałem, ba! Nigdy bym się tego nie spodziewał.

Offline Samowar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 19, 2009, 15:33:47 »
    Mozart i Beethoven... robi się z Ciebie psychopata! Badania dowodzą, że każdy psychol słucha muzyki klasycznej.

głównie power, Manowar również

Nie rozumiem tego. Głównie power metal, Manowar, który zalicza się do power metalu, również. Chyba, że od zespołu nazwali gatunek, bo o tym, to ja proszę pana, nie wiedziałem, ba! Nigdy bym się tego nie spodziewał.
    Chodziło mu pewnie o to, że ja też słucham Manowara :).