Witam, mam prośbę czy mógłby ktoś podzielić mod western 1866_0.8.exe na 3 party? Albo na inną dowolną ilość, byle tylko nie jedna. Ponieważ już 6 razy pobieram ten plik naprzemian, różnymi przeglądarkami (opera,google chrome,IE7) oraz akceletorem pobierania (FlashGET3), z 2 dwóch linków. Ale zawsze to samo, jest już 99,9% i nagle szybkość pobierania 555B/s, ale i tak 555/s tylko przez sekunde :D I dalej koniec, nie ma szybkości pobierania. Hmmm... myślę że to może za duży plik naraz.
Byłbym b4dz0 wdzięczny gdyby ktoś się postarał zrobić to o co proszę.
Hmmm.. ja też mam internet z "PLEJ" tylko że na modem 3G. I ściągało mi od130kb/s, do400kb/s. Ale to nie o to tu chodzi, nie chodzi tu o szybkość raczej o to że nigdy nie mogę0 pobrać pliku 1866_0.8.exe w całości. Zawsze jest (ZAWSZE) 99,9%. I tylko tego cholernego 1/10 % mi brakuje... A wtedy szybkość wogulę gaśnie w FLASHGET3, w GOOGLE CHROME niby się pobiera(ale wogule nic nie wchodzi tylko się zatrzymuje na na różnych nie pełnych liczbach), w OPERA dzieje się podobnie jak w GOOGLE CHROME. Ech.. Bardzo jeszcze raz proszę, o podzielenie tego troszkę za dużego pliku..
A tu przykład już chyba 10-ego z rzędu pobierania na nowo, z nadzieją (matką głupich) ;p