wracam do Tull to już ich nie ma , co mam zrobic aby się pojawili?
Väinämöinen odpowiedział dosyć radykalnym rozwiązaniem, u mnie wystarczy wyłączyć i włączyć M&B.
pasznik - popraw relacje z wiochami, to będą się do Ciebie woje przyłączać. Miałeś po prostu pecha i tyle.
A co do samej bety: 12/10 No po prostu lepiej zrobionego moda do M&B dawno nie widziałem. Nowe animacje - świetne. Innowacje - wspaniałe (fajne jest to, że możesz botka ciachnąć po brzuchu nożem i zacząć zwiewać, a po chwili się wykrwawi). Co prawda w kampani oprócz nowych lokacji i kilku nowych rzeczy zmian większych nie dojrzałem - i tak mod jest świetny. Nie pamiętam gdzie, ale w którymś "zamku" apachów lokacja to jaskinia umieszczona w skale (mruczy)... Jeszcze nie zmienili wszystkich pokojów dowódców bo gdzieniegdzie (głównie u indiańców) można się natknąć na sale lordów z native. No, ale zrobią to. A najlepsza quick battle - Remember the Alamo! Lepszej quick battle nie widziałem w żadnym modzie. Ogólem, mod jest przewspaniały, a przez kilka wkurzających bugów pozostaje czekać na betkę 0.9.
EDIT: Noobsko napiszę - ??? Nie słyszałem, aby już teraz wyszła beta 0.9 tego moda... Niemożliwe, aby tak szybko po 0.8! Heh, chyba sprawdzę temam na TW...