Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak zadań u króla i Lordów  (Przeczytany 1133 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kuuubbbbaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak zadań u króla i Lordów
    « dnia: Sierpnia 15, 2009, 20:17:04 »
    Witam!
    Mam problem, ponieważ dostałem od króla zadanie o szkoleniu jednostek, ale mu odmówiłem.
    Teraz nie daje mi już więcej zadań. To samo mam z miastami i innymi lordami. Czy jest jakiś sposób żeby Król dał mi jeszcze jakieś zadanie?

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Brak zadań u króla i Lordów
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 15, 2009, 20:20:47 »
    Kwestia czasu... porób co innego, a po ok 1 tyg zapytaj się, czy nic dla Ciebie nie mają. Jeśli odmówisz danemu władcy wykonania zadania, przez jakiś czas nie będzie dla Ciebie miał zleceń (foch ;D ), a to, że lordowie nic nie chcą Ci dać, to przypuszczam, że wyczerpałeś już ich "limit", albo czysty przypadek... Tak, czy inaczej czas rozwiąże wszystko.

EDIT: Większość, a nawet duża większość questów ma tzw przestoje, czyli ilość dni, która musi upłynąć od questu tego samego typu.
    Informacje o przestojach znajdziesz tu: http://www.mountblade.info/s.php?id=20
    Możesz je także zmienić, opierając się tym tematem: http://forums.taleworlds.net/index.php?PHPSESSID=89efbe34cc1d296ffcd6353563e075b4&/topic,46290.msg1212981.html#msg1212981

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2009, 20:25:11 wysłana przez NIFN »

Offline kuuubbbbaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 15, 2009, 21:09:11 »
    Niestety czas problemu nie rozwiązał.
    Nie dostałem zadania mimo że czekałem ok 200 dni w grze, a relacje z królem mam ok 40 więc wątpię żeby sie questy skończyły.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 16, 2009, 10:34:26 »
    Też tak miałem przedwczoraj bodajże , od żadnego z lordów nie mogłem questa przyjąć.Ale jak zdobyłem miasto,wygrałem turniej i chyba walczyłem z kilkoma lordami wszystko wróciło do normy.

Offline kuuubbbbaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 16, 2009, 11:08:53 »
    Tak też miałem w przypadku Lorda Fuedrim nie dawał mi zadania ale potem mu przeszło...
    Jednak zadań od króla nie dostaje od bardzo długiego czasu a bardzo mi zależy żebym miał z królem jak najlepiej, bo wtedy rosną szanse na dostanie zamku lub miasta.

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 11, 2009, 01:33:24 »
    Proponuję olać questy, żeby mieć dobre relacje z lordami wyślij im milion prezentów od dam, jak nie masz kasy to użyj np. kodów, ponieważ 3 tys. za prezent to totalna bzdura.