Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze zwierzątka (zdjęcia) .  (Przeczytany 8713 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wasze zwierzątka (zdjęcia) .
    « dnia: Sierpnia 14, 2009, 22:26:58 »
    Też naszła mnie ochota na założenie tematu. Oto mój piesek TINA
    (click to show/hide)

Link do aktualnego tematu: <klik>
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 14, 2019, 12:52:24 wysłana przez Kradus »

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    Odp: Wasze zwierzątka.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 14, 2009, 22:48:21 »
    Śliczny piesek,ja mam trzy koszatniczki,ale teraz nie mam niestety żadnego zdjęcia,jak wrócę do domu to postaram się coś znależć.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 14, 2009, 22:54:18 »
    Ja mam 2 pieski, Płatka i Mikę . Płatek to mieszaniec , a Mika to owczarek francuski rasy biard czy jakoś tak. Jutro zapodam zdjęcia,bo dziś już ciemno,a mieszkam na wsi także psy na dworzu.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 14, 2009, 22:58:58 »
    Najwyżej później dam zdjęcia, bo teraz mi się nie chce... ;-)

Mam cztery psy, wszystkie kundelki (dwaj duzi - Miki, większy, i Mały oraz rodzeństwo - Foka i Ciapek), dziesięć kotów, z czego w domu osiem, dwa dzikie w stodole.

Zgodnie z wiekiem, od najstarszej do najmłodszych: Kicia | Fili | Lady i Łatka (niepełnosprawna, z zaburzonym błędnikiem - chodzi na wyprostowanych łapkach, zamiast biegać kica i co chwila się przewraca) | Czarna, Gruby, Chudy i Biały (dzieci Lady)

Oprócz tego Dzióbka (Dziubka?), z rasy rozelli białolicych.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline mgsh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 14, 2009, 23:05:35 »
    18kg, napęd 4x4 (duża dzielność terenowa), damska wersja sportowa coupé (brak ogona), rasa breslauterrier aka mieszaniec:

(click to show/hide)
    This action have to be role played, not roll played...

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 14, 2009, 23:08:47 »
    Jak widzę te psy to od razu kichanie mnie bierze xD Mam uczulenie ;P

Ja mam rypke ;P Ptaszki kanarka, szczygły i makalągwy i teraz basztardy po szczygle xD (wszystko legal) ;D

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 14, 2009, 23:09:55 »
    Ja posiadam 2 psy. Pierwszy ma na imię Jackie (czytaj Dżeki) i jest wielkim, puchatym owczarkiem podhalańskim. Drugi to mały, niepozorny kundelek o imieniu Kufel. Choć prawie wcale nie widzi i jest malutki to jest prawdziwą dziką bestią. Pamiętam, że znalazłem go, kiedy był bezdomny i przygarnąłem.
    Swego czasu miałem 2 papugi, z którymi nawet nie pamiętam co się stało, bo byłem mały i 2 żółwie, które musiałem oddać do zoo. Kiedy miałem może ze 2 lata próbowałem założyć hodowlę ślimaków, ale nie powiodło się, ciekawe dlaczego. :)

Zdjęcia może wrzucę później ale nie będą najlepsze, bo mam słaby aparat.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 15, 2009, 08:09:39 »
    Ja posiadam królika i dwa kanareczki z czego jeden w zasadzie jest rodziców i bardzo dobrze ;p Postaram się zrobić jakieś zdjęcie.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 15, 2009, 09:42:45 »
    A mój pies nazywa się Pluto (jest  ardzo podobny do swojego imiennika :P) i jak wrócę (wyjeżdżam, wracam dopiero w niedzielę w nocy) to wrzucę trochę zdjęć :) http://nasza-klasa.pl/profile/3812874/gallery/album/2/17
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 15, 2009, 11:07:44 »
    O Pablo widzę, że też masz uszatego rudzielca (SPANIELA).
    A o to mój WIEEEELKI.... GROŹNY..... piesek:
    http://nasza-klasa.pl/profile/12358812/gallery/album/2/22
    http://nasza-klasa.pl/profile/12358812/gallery/album/2/23
    Wabi się Onyx (brzmi znajomo, nie?), teraz jest już większy bo te zdjęcia były robione jakieś 4 miesiące temu, ogólnie z z niego jest taki rozrabiaka, że lepiej nie mówić.

P.S
    Zapomniałem dodać ma już prawie rok.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 15, 2009, 12:47:47 »
    Jak widzę te psy to od razu kichanie mnie bierze xD Mam uczulenie ;P

Ja mam rypke ;P Ptaszki kanarka, szczygły i makalągwy i teraz basztardy po szczygle xD (wszystko legal) ;D
    To też zarzuć zdjęciami.

Panowie i panie, nie wstydzimy się, jak ktoś hoduje choćby pająki albo ma kameleona to niech wrzuca, wszystkie zwierzaki mile widziane.
    I taka mała prośba ode mnie, jak podajecie linki z naszej klasy, to podajcie też jakieś alternatywne, nie wszyscy mają konto na naszej klasie [obawiam się, że jestem w mniejszości :) ]

Zdjęcia z dzisiejszego poranka

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2009, 11:38:52 wysłana przez Kalpokor »

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 16, 2009, 15:51:59 »
    Mówiłem Ci już,że masz przepięknego psa?No to jeszcze raz mówię:)

Zapomniałem jeszcze dodać,że wcześniej hodowałem około 30 rybek(wszystkie zdechły),gołębia strąconego przez grad(przez jakiś tydzień) i pająka w słoiku przez trzy dni,miałem także ślicznego owczarka niemieckiego ale cztery lata temu zdechł(miał jakąś chorobę serca).
    Zdjęcia jakieś wrzucę pewnie za tydzień jak wrócę do domu.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 16, 2009, 18:35:14 »
    Rybki.. mam swoje akwarium 40-sto litrowe . Hoduję głównie głupiki( nie chce mi się ich liczyć,mnożą się jak cholera:D),mam 5 platynek,2 molinezję,4 mieczyki i ze sto małych krewetek ^^ .

A tu macie zdjęcia moich piesków : http://img263.imageshack.us/gal.php?g=img2387g.jpg
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2009, 18:44:26 wysłana przez Gedbard »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 16, 2009, 19:31:21 »
    Rybki.. mam swoje akwarium 40-sto litrowe . Hoduję głównie głupiki( nie chce mi się ich liczyć,mnożą się jak cholera:D),mam 5 platynek,2 molinezję,4 mieczyki i ze sto małych krewetek ^^ .

A tu macie zdjęcia moich piesków : http://img263.imageshack.us/gal.php?g=img2387g.jpg
    Fajne psiaki, szczególnie pierwszy, bo drugiemu nie widać oczu :)

Majka, jak to z jakiejś misji to chyba nie byłby zadowolony, a przynajmniej moim zdaniem nie powinno się takich zdjęć publikować, dla bezpieczeństwa.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 16, 2009, 20:56:27 »

Fajne psiaki, szczególnie pierwszy, bo drugiemu nie widać oczu :)

Majka, jak to z jakiejś misji to chyba nie byłby zadowolony, a przynajmniej moim zdaniem nie powinno się takich zdjęć publikować, dla bezpieczeństwa.
    Tak wiem ,ale to taka rasa , żeby mu było widać oczy , by było trzeba codziennie ( no może co 2 dni ;p ) obcinać grzywkę.