Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam !  (Przeczytany 1217 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    Witam !
    « dnia: Marca 09, 2007, 19:45:29 »
    Witam wszystkich. W M&B gram od jakiegoś tygodnia, ale czuję że w końcu znalazłem grę której dłuuuugo szukałem. Zazwyczaj gram pod nickiem Rafa (serie Total War), ale w M&B chciałem mieć jakiś klimatyczny nick i padło na Azrael ;) Mam 15 lat interesuję się wieloma rzeczami, zazwyczaj do momentu aż coś innego przykuje moją uwagę. Sam nie wiem co więcej o sobie napisać :)

Offline Anonymous

• Użytkownik
    • Cheshire Cat
    Odp: Witam !
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 09, 2007, 22:33:04 »
    Cześć, czołem, witam, pozdrawiam i takie tam :> Miło poznać kolejnego zacnego kawalera, który docina (co za słowo, normalnie szok -_-) w tak szlachetne gry jak te z serii Total War :>  (Polska rządzi! Taktyka "Huzia na Juzia" zresztą też :P Tylko finanse troszkę zżera T_T , ale co tam :> Grunt, żeby była zabawa ^_^).

Have fun in the M&B world :> (Niech szlag trafi obie frakcje! "Vivat" słodki żywot rozbójnika i rebelianta! :P HURRRRA!)

- "But I don't want to go among mad people,"- Alice remarked.
    -"Oh, you can't help that," -said the Cat:"We're all mad here. I'm mad. You're mad."
    -"How do you know I'm mad?"-said Alice.
    - You must be," - said the Cat,"or you wouldn't have come here."

Lewis Caroll "Alice in the Wonderland

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2007, 22:37:32 »
    Siema. Ja bym raczej wolał żeby szlag trafił swadian, bo ich niecierpie, ale gra by była nunda bez "swadiańskich worków treningowych" :).
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2007, 23:10:52 »
    Witam

Polska rządzi! Taktyka "Huzia na Juzia" zresztą też :P Tylko finanse troszkę zżera T_T , ale co tam :> Grunt, żeby była zabawa

medieval II suxx, medieval I viking invasion rulez, rome jest gdzies pomiedzy...