Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak mam poprać...  (Przeczytany 2437 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ponia

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak mam poprać...
    « dnia: Marca 02, 2007, 19:02:08 »
    Siema jak mam pobrać plik z MEGAUPLOAD ściągnołem ten pasek zainstalowałem klikam na link i włącza się strona i pisze
    Limit możliwych połączeń dla kraju (Poland) jest obecnie wyczerpany. Prosimy spróbować ponownie za kilka godzin lub zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar, aby połączyć się natychmiast - z zainstalowanym paskiem, limity nie obowiązują
    !
    Co mam zrobić.
    Giermek łapajta za broń.

Offline Error

• Użytkownik
    Odp: Jak mam poprać...
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 02, 2007, 19:08:20 »
    Hmm jak chcesz poprać, to kup proszek, pralkę i wrzuć do niej wszystkie rzeczy.

A od siebie mogę dodać nazwy paru programów, które mogą ci pomóc:

MegauploadGetlink - pomoże dostać bezpośredni link do pobierania
    Firefox 2.0 - pomoże z błędami w postach...

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 02, 2007, 21:06:26 »
    Siema jak mam pobrać plik z MEGAUPLOAD ściągnołem ten pasek zainstalowałem klikam na link i włącza się strona i pisze
    Limit możliwych połączeń dla kraju (Poland) jest obecnie wyczerpany. Prosimy spróbować ponownie za kilka godzin lub zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar, aby połączyć się natychmiast - z zainstalowanym paskiem, limity nie obowiązują
    !
    Co mam zrobić.

Najlepiej zainstaluj to megaupload toolbar. Innaczej się nieda. Też tak miałem.
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 02, 2007, 21:51:07 »
    Ponia, masz tutaj instrukcje obsługi (po zaintalowaniu toolbara)
    http://angernet.org/pop.php?id=megaupload

Co do reszty - jak Cwany pisał. Use F5 button i miej nadzieje, że sie coś zwolni.:-)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 02, 2007, 23:43:31 »
    CLICK

ze zacytuje jedna z wypowiedzi z w/w forow - "ciekawe żeczy na tym goglu znajdziesz."

hah masz szczescie ze jestem nietrzezwy, inaczej post bylby wulgarny:)

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 03, 2007, 08:43:33 »
    Dajcie spokój z tym toolbarem... MegauploadGetlink daje link do pliku i nawet do FlashGet'a kopiuje... W dodatku nie trzeba tego instalować.

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 03, 2007, 09:18:47 »
    Jakąś nową wersje MU Getlinka wypuścili? Ponieważ z tego co zauwazyłem, w momencie wprowadzenia Toolbara poprzednia wersja przestala działać. A wrzucanie spakowanych fotek, skanów itp przez ludzi ze studiów na MU czy RS jest dość powszechne. A ponieważ jeśli sie nie ma konta Premium na RS, to trzeba czekać pomiędzy sciąganiem, MU byłby wygodniejszy.

Sorka za offtopa

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 03, 2007, 11:01:54 »
    Ok znalazlem to co mialem znalezc -

FireFox
    1. wpisać w pasku adresu about:config
    2. kliknąć prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
    3. w kolejnym okienku wpisać: general.useragent.override
    4. a następnie:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
    5. restart przeglądarki i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa

Opera
    1. wpisać w pasku adresu about:config
    2. kliknąć special
    3. we wszystkie okienka oprócz pierwszego wpisać:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
    4. zapisać

Internet Explorer
    1. uruchom->regedit
    znaleźć klucz:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
    jeśli klucz nie istnieje to go tworzymy
    2. powinna być wartość "(Domyślna)", kliknąć na nią prawym, Modyfikuj i wpisać:

ja po wykonaniu tej czynnosci nie przejmuje sie jakims ograniczeniem slotow ani czasu. Szkoda ze na rapidshare`a cos takiego nie ma.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 04, 2007, 15:35:28 »
    ja bym proponowal post Jasona przeniesc do nowego topicu o nazwie MU albo jakims takim i przykleic gdzies. tak dla potomnych zeby sie nie pierdzielili i nie szukali, a pomcne to jest. duuuuuuuuuuuuuuuuupa :D

drunken masta