Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znajdowanie  (Przeczytany 837 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline x2008x

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Znajdowanie
    « dnia: Sierpnia 13, 2009, 12:12:07 »
    Jak mogę zrobić by item który zrobiłem, wgralem, był u handlarza??W Edit Mode Jest wszystko OK!.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 13:21:14 wysłana przez x2008x »

Offline kubektheone

• Użytkownik
    Odp: Znajdywanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 13, 2009, 12:59:25 »
    Nigdy nie dodawalem swoich przedmiotow, ale kiedys uzywalem itemeditor-a i "odblokwywalem" te niedostepne w Native. Wydaje mi sie, ze kazdy przedmiot ma parametr "Abundance", ktorego wartosc okresla czestosc wystepowania i "Merchandise" odpowiedzialny za pojawianie sie przedmiotow u sprzedawcow. Poza tym trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i poszukac w kilku roznych miastach. Zakladajac, ze wszystko zostalo zrobione tak jak byc powinno pojawienie sie twojego przedmiotu w grze jest tylko kwestia czasu.

P.S. W temacie chyba chodzilo ci o znajdowanie - warto poprawic bo oczy bola
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 13:04:27 wysłana przez kubektheone »

Offline Bobik325

• Użytkownik
    Odp: Znajdowanie
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 14, 2009, 12:23:06 »
    A mozesz mi powiedziec dlaczego zakladasz 2 razy ten sam temat ;/ wszystko powinienes znalesc w Modding. A dokladnie tutaj :

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=491.0
    http://www.mountblade.info/forum/ - Najlepsze Forum Na Świecie