Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam...  (Przeczytany 918 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RageR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam...
    « dnia: Sierpnia 12, 2009, 11:25:59 »
    Witam ,

Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać...Mam 14 lat...W Mount&Blade gram od paru dni...Już nie jestem "greenhornem" ale wielu , wielu rzeczy jeszcze nie wiem !

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    Odp: Witam...
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 12, 2009, 11:30:40 »
    Ave  (sorry kalp,nie moglem sie oprzec ;)) jak rocznik 1994 to witam rowiesnika,mam nadzieje ze troche dluzej u nas posiedzisz co jest troche rzadkoscia,ale ok.

Pozdrawiam

Duumek20

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 12, 2009, 11:34:03 »
    Witamy,witamy ;)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline RageR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2009, 11:38:37 »
    Ja się nigdzie nie wybieram i również mam nadzieję , że tu trochę dłużej posiedzę...:)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2009, 11:58:38 »
    Ave  (sorry kalp,nie moglem sie oprzec ;)) jak rocznik 1994 to witam rowiesnika,mam nadzieje ze troche dluzej u nas posiedzisz co jest troche rzadkoscia,ale ok.

Pozdrawiam
                                                                                                                                                                                                                                Duumek20

Nieładnie.
    Witam cię starożytnym pozdrowieniem AVE! Na forum znajdziesz odpowiedzi na wiele nurtujących cię pytań, na inne z chęcią odpowiemy :)

Offline RageR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 12, 2009, 13:01:35 »
    Bardzo dziękuję ! ;p