Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Northland/Cultures/Wyprawa na Pólnoc  (Przeczytany 8093 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Northland/Cultures/Wyprawa na Pólnoc
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 22, 2012, 23:12:45 »
    Miałem 1 grę z tej serii, bodajże 8 cud świata

Offline gracjan118

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 19, 2012, 07:47:57 »
    Pamiętam moją pierwszą grę z tej serii - Wyprawa na Północ, to były czasy. Gra z Cybermychy ale długo się w nią grało. Z czasem dokupiłem Cultures2 i Ósmy Cud świata (ostatnią część). Gra ciekawa, mimo krótkiej kampanii (tylko 8 misji) ale gra godna polecenia.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 23, 2012, 00:35:11 »
    Wyprawa na Północ... mmmm... jedna z ulubionych gier dzieciństwa. Ahhh, jak można nie lubić ustawiania każdemu wikingowi jego roli, wymyślania historii adekwatnej do imienia, dbania o jedzonko i spanie... No i do tego fabuła osadzona w lubianych przeze mnie klimatach mitologii Nordyckiej. Później dorwałem Ósmy Cud Świata, ta część już nieco mniej mnie wciągnęła (choć może to wiek :) ) ale też grało się świetnie.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 23, 2012, 07:32:59 »
    Ostatnio próbowałem w Cultures II pograć i nie ogarnąłem za bardzo tej gry :/ Jakoś tak... Dziwnie. Odnosiłem pozytywne wrażenie, ale nie ogarnąłem.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 23, 2012, 08:15:58 »
    Czy w jednej z części tej serii dzieci były przynoszone przez bociany, a w którejś misji biło się dziwne stworki w zimowej krainie? Mam jakieś przebłyski, chyba pamiętam tę grę ;D

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 23, 2012, 11:50:08 »
    We wszystkich częściach dzieci były przynoszone przez bociany. Gry przy których spędziłem dużo czasu robiąc metropolie wikingów... Ciekawa gra, coś jakby sims w czasach wikingów :P

Offline Bane

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 23, 2012, 14:03:48 »
    Czy w jednej z części tej serii dzieci były przynoszone przez bociany, a w którejś misji biło się dziwne stworki w zimowej krainie? Mam jakieś przebłyski, chyba pamiętam tę grę ;D
    Tak, dzieci były przynoszone przez te biało-czarno ptaszki a w Wyprawie na Północ sporo były wilkołaki (i chyba węże też) w zimnie :P .

Offline Ogniomistrz

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 23, 2012, 15:25:49 »
    No osobiście polecam wszystkie części grafika na miarę skyrim nie jest :D ale sam interfejs  ogólny gampeplay bardzo przyjemne :D
    Ogniomistrz_the_Grey
    ReS_Ogniomistrz_PL
    Ogniomistrz_the_PonyFan
    LN_5pp_szer_Ogniomistrz_PL
    pod takimi tagami można mnie spotkać w świecie M&B