Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dzień dobry.  (Przeczytany 797 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Malson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dzień dobry.
    « dnia: Sierpnia 09, 2009, 22:39:17 »
    Witam! Z góry przepraszam, że wcześniej się nie przedstawiłem chociaż zerkam na forum już od kilku miesięcy (wynika to z braku czasu i zagraniczną tułaczką za pieniędzmi). Na imię mam Łukasz i 6 sierpnia strzeliło mi 27 lat. Pochodzę z Podlasia. W M&B zakochałem się gdy zobaczyłem opis tej gry na Hyperze. Co się tyczy samej gry - uwielbiam szarżować na wroga z lancą z silną kawalerią. Bardzo kibicuje wszystkim osobom tworzącym polskie mody, podziwiam ich umiejętności i zapał (na które pewnie mnie nie byłoby stać). Ze spraw nie związanych z M&B: kiedyś przez kilka lat grałem i prowadziłem RPG (dla młodszych - te książkowe gry, nie komputerowe), kilka lat należałem do lubelskiej drużyny wojów wczesnośredniowiecznych (oj palce i   żebra jeszcze dziś bolą). Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w nadchodzących bitwach.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Odp: Dzień dobry.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 10, 2009, 10:48:30 »
    Witamy cię! Znam te książkowe gry, jednak nigdy mnie to nie wciągnęło. Zawsze wolałem komputerowe rpg, typu Ishar czy Eye Of Beholder.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2009, 11:01:48 »
    Witam i życzę ci abyś znalazł na tym forum to czego szukałeś XD  pozdrowienia
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 10, 2009, 11:05:29 »
    Witam na forum :) Życzę dużo sensownych postów i mało tych mniej ;p

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 10, 2009, 14:28:01 »
    Jak widać po powitaniu to porządny człowiek,nie to co ten głupi Jeferiaz.

Pozdrawiam i życzę sukcesów na forum oraz w Mount and Blade ;)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...