Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam serdecznie  (Przeczytany 2703 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline majka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam serdecznie
    « dnia: Sierpnia 04, 2009, 10:50:25 »
    Po pierwsze chciałam napisać, że jestem tu dzięki pewnemu userowi, który "wybłagał" na mnie tą rejestrację;)

Jestem Marzena, mam lat...tyle co w profilu, nie ma przecież co ukrywać, może jak stuknie 30'stka to coś się zmieni, ale nie jest jeszcze źle;)

Co lubię? Lubię muzykę, może to się wydać trochę dziwne dla niektórych, ale jest to głównie metal, rock i muzyka klasyczna. Oczywiście uwielbiam chodzić na koncerty. Lubię sport, ale raczej uprawiać niż gapić się w TV. No i oczywiście kocham to co wszystkie kobiety, czyli relaks, masaż i wylegiwanie się na plaży...
    Oczywiście są jeszcze gry komputerowe i tu drugie zdziwienie;), są to głównie różne FPS'y, strategie i RPG. I jeszcze jedno...nie cierpię simsów:D

Forum nawet przyjemne, ale ma jeden minus...jest tu strasznie mało dziewczyn i nie wiem jak długo wytrzymam...

Pozdrawiam wszystkich!

"When we talk to god, it's prayer. When god talks to us, it's schizophrenia."
                                                                                                  -Lily Tomlin

"By the year 2000, we will, I hope, raise our children to believe in human potential, not God."
                                                                                                  -Gloria Steinam

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Witam serdecznie
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2009, 10:55:23 »
    Witamy Szanownom Paniom....

Miłego pobytu na forum....:P

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 04, 2009, 11:11:05 »
    Witam serdecznie. Trochę się zdziwiłem, w miejscach, które zaznaczyłaś ale zdziwiłem się w pozytywnym sensie :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 11:13:07 wysłana przez Michal »
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 04, 2009, 13:11:10 »
    Witam Serdecznie w imieniu administracji. (No, kobietę trzeba przywitać :P)
    Życzę miłego pobytu na forum i nawet nie śmiem wspominać o regulaminie. ;]
    Mam jedno zasadnicze pytanie. Czy grasz w Mount & Blade? Domyślam się kto i w jakim celu namówił Cię do rejestracji ]:->
    Liczę, że zostaniesz z nami jak najdłużej, bo jak sama zauważyłaś, jest tu mało kobiet, a z doświadczenia wiem, że każda pozytywnie wpływa na poziom forum. W końcu kto lepiej przywróci do porządku niewyżytch samców? Administracja? Nie sądzę ;)
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 04, 2009, 13:24:39 »
    Szowiniści ;p To, że dziewczyna nie znaczy, że mamy tu jakieś parady robić, nie? xD Ale fakt, coś tu ich za mało ^^

W każdym razie... Też Cię witam ;)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 04, 2009, 14:08:29 »
    Witam ;] Zdziwiłem się,że mamy tu nowego usera płci żeńskiej , w każdym razie Witam

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 04, 2009, 16:28:14 »
    Po pierwsze chciałam napisać, że jestem tu dzięki pewnemu userowi, który "wybłagał" na mnie tą rejestrację;)
    Taa, od razu błagał, powiedz jeszcze, że może na kolanach...;d
    Chcę sprostować, że cytowane zdanie nie jest prawdziwe co zostało już prywatnie wyjaśnione, ale muszę podać to do wiadomości publicznej.

Też Cię witam, choć przecież byłem przy twojej rejestracji:) Trzeba być jednak miłym i pokazać innym klasę :D

P.S. Niedługo wychodzi nowa płyta Behemoth'a :D

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 04, 2009, 16:42:02 »
    P.S. Niedługo wychodzi nowa płyta Behemoth'a :D
    No, dla mnie Behemoth skończył sie na płycie Grom i dalej nie stworzył niczego dobrego, ale gdy czytałem Twoje cytaty na sb, to zaczynam mieć nadzieję, że nastąpi jakiś przełom i... spodoba mi się nowa płyta Behemotha. Jak nigdy, nie mogę się doczekać nowej płyty Behemotha, a to już coś znaczy ;p
    Aktualnie zamówiłem sobie Mayhem- Live In Mediolanum Capta Est, ale nie przeczę, że może nawet kupię "Evangelion".

Tak czy inaczej nie ma szans na pobicie "Svantevith" i "Grom" ;]
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 04, 2009, 17:59:45 »
    Witam!. Nareszcie jakiś osobnik płci żeńskiej na forum!. Czy ta pani na avatarze to ty ?. Bo jak tak to ja bardzo po proszę numer telefonu xDDD(żarcik :D)

Offline majka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 04, 2009, 19:25:04 »
    Cytat: proud
    Taa, od razu błagał, powiedz jeszcze, że może na kolanach...;d
    Chcę sprostować, że cytowane zdanie nie jest prawdziwe co zostało już prywatnie wyjaśnione, ale muszę podać to do wiadomości publicznej.
    A co może tak nie było ;-D
    Nie no prawdę mówiąc to takich ekstremów jak opisałam nie było, ale...to nie zmienia faktu, że mnie o to poprosił :)

Fajnie, że tyle osób mnie wita. Od razu chce się zostać na tym forum dłużej:)

Cytat: DioGum
    Bo jak tak to ja bardzo po proszę numer telefonu
    Dobrze, że dodałeś, że to żarcik, bo byłby problem;)

-Lily Tomlin

"By the year 2000, we will, I hope, raise our children to believe in human potential, not God."
                                                                                                  -Gloria Steinam

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 04, 2009, 19:40:41 »
    Skoro  wszyscy się witają to babcia ja też. masz u mnie dużo szacunku za to że umiesz powalić Prouda na kolana, na niego nie działa nawet seryjka z mojej mp40 ;) Cholera znowu mi żart nie wyszedł.
    Życzę miłego pobytu na forum.

Offline majka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 04, 2009, 19:53:09 »
    Cytat: Mat berserker
    masz u mnie dużo szacunku za to że umiesz powalić Prouda na kolana, na niego nie działa nawet seryjka z mojej mp40 ;)
    Jak się wie jak to zrobić, to wcale nie jest takie trudne na jakie może wyglądać:)

-Lily Tomlin

-Gloria Steinam

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 04, 2009, 20:06:03 »

Heh :D. Zacząłem się bać :D

Offline majka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 04, 2009, 20:15:50 »

Heh :D. Zacząłem się bać :D
    To nie była groźba... Zresztą nie mnie musiał byś się bać...ale lepiej skończmy ten temat, OK?
    Miało być miło na forum i nie chcę, żeby zaczęły się jakieś kłótnie. Zwłaszcza w moim temacie powitalnym.

-Lily Tomlin

-Gloria Steinam

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 04, 2009, 20:19:18 »
    Widać,że zagościsz tu dłuuugo i będziesz mądrzejsza niż ja (głupi Jeferiaz był kilka dni na forum i warna od razu zaliczył)
    Miło,że taka osoba tutaj zawitała ;)

Pozdrawiam

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...