Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jeden CD-key na dwa komputery  (Przeczytany 2063 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ponia

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jeden CD-key na dwa komputery
    « dnia: Lutego 26, 2007, 16:59:23 »
    Siema czy 1 cd-key może być uzywany na 2 komputerach, oto mi chodzi że chcem razem z kolegą zrzucic sie na cd-keya do M&B i grać na oddzielnych kompach kolega na swoim ja na swoim i czy to jest legalne??
    jeśli jest to karalne i tak zrzyce sie z kumplem i powiem mu że nie otrzymałem cd-keya :D żartuje
    « Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2007, 17:11:37 wysłana przez Ponia »
    Giermek łapajta za broń.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Jeden CD-key na dwa komputery
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 26, 2007, 17:43:17 »
    sprobuj to sie przekonasz... bo nikt kogo znam tak nie zrobil. Hmm mozliwe ze sie uda, ale w razie potrzeby zlozycie sie na drugi cd-key (przeciez to nie jest wielki wydatek)

PS: odpowiedz mi na pytanie, co nazwa twojego tematu mowi o tresci zapytania? uwazasz ze to jest prawidlowe? A gdybys mial 10 tematow pod rzad tak nazwanych to nie wkurzyl bys sie? pomysl troche o innych zanim cos napiszesz.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 26, 2007, 17:51:39 »
    i juz zjeby... strach tu nowy topic zalozyc dlatego dopisuje w juz istniejacych :D <żart,_nie_bij_Jason_:D>

ale tak serio to popieram rzeczowe nazwy topicow, ale tylko w dziale "pomoc" :D

jakie zjeby? staram sie tu utrzymac jakis porzadek i poziom, wiesz co by sie tu dzialo gdyby kazdy pisal jak chcial? wejdz sobie na jakies grono to zobaczysz, albo na jakis chat. Na pewno nie przypominalo by to normalnego forum i zniechecalo do jakiejkolwiek wypowiedzi (zeby nie bylo z zmyslam to widzialem kilka takich for... dlugo nie pociagnely)

a tak btw to nasze forum jest dosc liberalne przynajmniej w porownaniu do innych, wiekszych... np. na http://www.ofp.imro.pl/ prawie kazdego nowego banuja za minimalne zlamanie regulaminu, poza tym "stara gwardia" ma tam prawo jezdzic po kazdym... tutaj chyba tak nie ma?;)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2007, 17:57:36 wysłana przez [POD]J@$ON »

drunken masta

Offline Ponia

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 01, 2007, 18:53:35 »
    spoko :D sprubóje
    Giermek łapajta za broń.