Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kolejne cholerne "Witam" :P  (Przeczytany 1715 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anonymous

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Cheshire Cat
    Kolejne cholerne "Witam" :P
    « dnia: Lutego 24, 2007, 21:00:10 »
    Witam ^^

Dnia 24 lutego roku 2007 dostałem w końcu wymarzonego key'a do Mount & Blade. Po wcześniejszym testowaniu gry w wesji demo uznałem, że warta jest swojej ceny i postanowiłem wykorzystać dobroć mojej kochanej siostry przebywającej obecnie w Anglii. Tak, tak! Od dzisiaj stałem się pełnoprawnym graczem M&B, więc witam waszmościów xD (Piwa i miodu dla wszystkich!) Wspomnę jeszcze, że jak dotąd nałogowo grałem w Medieval II: Total War, oczywiścię Polską, roznosiłem na mieczach cholernych Germańców i Rusków xD (taktyka jak w prawdziwym średniowieczu, czyli "Huzia na Juzia!", a jakże inaczej!). Ale to stare czasy, teraz liczy się M&B :P Jak na razie zacząłem grać w Native, jednak nie omieszkam przetestować wychwalanych modów jak TLD itp. Czy wymagają one wyłącznie wersji 0.751 i nie ma co myśleć żeby pograć sobie na 0.808 (i trzeba ściągnąć wersję starszą?). 

Odnośnie mojej "wspaniałej postaci" o jakże szlachetnym imieniu Reinmar z Bielawy powiem tylko tyle, że obecnie siedzę w Zendar, zbierając grosik do grosza na nowy ekwipunek, walcząc na arenie. Nie wybrałem jeszcze frakcji, której sprzedam moje "ostrze". No...to tyle :P "noobem jestem, a jak ^^"

Pozdrawiam
    - "But I don't want to go among mad people,"- Alice remarked.
    -"Oh, you can't help that," -said the Cat:"We're all mad here. I'm mad. You're mad."
    -"How do you know I'm mad?"-said Alice.
    - You must be," - said the Cat,"or you wouldn't have come here."

Lewis Caroll "Alice in the Wonderland

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Kolejne cholerne "Witam" :P
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 24, 2007, 21:29:04 »
    czesc, pamietaj zeby poznac zasady panujace na tym forum, nie powielac istniejacych tematow i nie spamowac niepotrzebnie.

a co do pytan to radze tak - dopoki nie znudzi ci sie podstawka to graj na wersji 0.808. Jednak jesli zachce ci sie gry w mody, to od razu sciagaj wersje 0.751 bo tymczasowo na nia sa jedyne warte uwagi mody (storymod, last days itp).

Offline mielonka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 24, 2007, 22:08:06 »
    A ja chyba po raz pierwszy na forum pospamuje i powitam fana pióra pana Sapkowskiego.
    Ma nadzieje, że nie będziesz zbyt wiernie odgrywać postaci pana Bielau i chędorzyć każdej każdej napotkanej dziewki :-)
    Mogą być problemy. A własnie - jeśli grałeś w NeverWinter Nights, to ściągnąles może moda "Diabeł w Kamieniu" ? Nawiązywał on luźno m.in. do obecnego w Narrenturm ugrupowania zwanego Inkwizycją :-)

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 24, 2007, 23:15:04 »
    witam!! widze tu osoby znajace proze p. Sapkowskiego nie tylko na podstawie wiedzmina :D jakze mi milo :D ("wykorzystuje" Reinmara z Bielawy w maturze ustnej z polaka wiec tym bardziej mi milo Was poznac). a Doupe z Zasady Ty znajusz??

drunken masta

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 25, 2007, 12:46:44 »
    Cześć...

Offline Ivar the Boneless

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 11, 2007, 01:01:01 »
    W sumie olał bym to powitanie gdyby nie wymieniony Reinmar i średniowieczne "huzia na juzia". Za to pierwsze śle pozdrowienia do Zendar dla pana z Bielawy a za drugie śle serdecznego kopa w tyłek :]
    Sku mod himlen Halvdane, vi vil fylde luften med spyd sa
    Denne kristne sol blivert sort - Ragnar Lodbrok

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 12, 2007, 18:21:33 »
    Witam witam...