Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bronie a ich miejsca W M&B  (Przeczytany 1807 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kazdor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bronie a ich miejsca W M&B
    « dnia: Lipca 28, 2009, 16:03:04 »
    Witam od wczoraj  chciałem rozwiązać pewien problem z broniami [który zaraz wyjaśnie] a więc:

mam mod Sword of Damocles Invasion-4.1 V ale on dziwnie i baaaardzo się cioł na moim kompie ale ci żołnierze bardzo mi się w nim podobają a "lagów" nie lubię więc wzięłem plik troops wsadziłem do Native ale gdy wszedłem na moją postać nie dość że było pomieszane to każdy był goły nawet ja ;[ i żadnych przedmiotów nie miałem więc nowej postaci [na tej co straciłem był "Mistrzowskiego Wykonania Wielki Miecz" i miał bardzo dobre "Staty"]robić nie chce zanim mojego problemu nie rozwiąże a mianowicie
    czy jest jakiś plik no np. tego miecza "Mistrzowskiego Wykonania" który gdzieś się da wsadzić w postać??? no plików ze swoją postacię raczej nie widziałem chociaż maistrowanie przy Zapisach Gry to ... Dziwne Trudne Nieludzkie [Zdesperowane] tak więc czekam na odpowiedzi ;]

P.S  [mam wersje 1.011] czy Możecie polecić mi jakiś dobry Polski Mod oprucz tego Wyżej ?? te na tej stronie grałem a chciałbym dalej grać w jakiś fajny...
    a jeszcze coś TLD mod bardzo mi się spodobał ale on jest na 0.080 chyba i czy niema go na wersje 1.011??? jak nie to czy da się legalnie całą tą wersje sciągnąć? jeżeli te pytania są na poziomie noba czy Gorzej .... to przepraszam
    EDIT: zobaczyłem temat starsze wersje i prowadził on na Talewords  i jeżeli by tam była wersja której szukam to zapewne była by to wersja angielska mod pewnie też :P ale zagrać w TLD to pewnie przeżycie :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 16:06:58 wysłana przez Kazdor »

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    Odp: Bronie a ich miejsca W M&B
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2009, 16:23:52 »
    Hmm... może mod pana Alkhadiasa Western Invaders?
    To jest oczywiście (już 2) Beta.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 28, 2009, 16:29:08 »
    Możesz spokojnie ściągać starsze wersje gry, są legalne, poszukaj je u nas na forum, chyba są w wątku rozmowy o m&B....

pana Alkhadiasa??? no cholera to tytułu się dorobił:) to teraz będzie trzeba wstać, jak Alek coś pisze:P

Offline Kazdor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 28, 2009, 17:28:44 »
    dzięki ,a odpowiecie na resztę moich pytań? ;/

EDIT: ani wersja z talewords ani z tego forum "nie może zostać zapisana zkontaktój sie z administratorem serwera" ;/ może znacie jeszcze jakieś źrudło?? bo TLD już pobrałem jeszcze tylko gre musze 0.808

EDIT: czy ktoś jeszcze jest na tym forum.... co prawda juz po dobranocce ^^ ale liczyłem na "oświecenie" słowne bo narazie jestem w mroku :P

EDIT3: chyba poszukam odpowiedzi na innych forach jeśli wogule istnieją :P
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2009, 11:34:49 wysłana przez Kazdor »