Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 752 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sliterin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • eSports.pl - przyjmij wyzwanie!
    Witam wszystkich
    « dnia: Lipca 28, 2009, 15:01:34 »
    Cześć wszystkim z tej strony Sliterin - grafik, który zajmuje się grafiką w programach adobe i autodeska [rastrowa, wektorowa, trójwymiarowa]. Mount & blade choć w niego grałem tylko tydzień [ ale za to jaki po 10 godzin dziennie :D ] wciągnął mnie i choć to było porządne kilka miesięcy temu jak nie pół roku to o grze nie zapomniałem. Szczególnie dlatego została mi w pamięci, bo moim marzeniem (według mnie do spełnienia wystarczy własna praca) jest stworzenie takiego mount & blade, ale dużo bardziej rozwiniętego - gra jest za mało szczegółowa - darmowego i której głównym nastawieniem byłby multiplayer (takie mmorts-rpg) czyli coś bardzo ciężkiego do stworzenia i czego jeszcze nigdy nie było. To, że gra byłaby darmowa oczywiście bym sobie odbił na reklmach [ w grę wkłada się spore pieniądze i czas, więc rekompensata tego by się przydała ]. Ojj rozpisałem się :D

Do zobaczenia na forum i możliwe (o ile wyjdzie mod multiplayer już nie beta) na polach bitwy!

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Witam wszystkich
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 29, 2009, 22:08:23 »
    Witam Cie i zapraszam do czytania : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122