Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warrior Kings  (Przeczytany 4223 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Warrior Kings
    « dnia: Lipca 27, 2009, 17:15:00 »
    Siema ponieważ stary temat był stary postanowiłem założyć nowy.Ja gram w te grę od ponad tygodnia i moje wrażenia są bardzo fajne.Tylko mam problem bo nie moge potyczki odblokować jak ktoś może to proszę o pomoc.Zapraszam na multiplayer tylko proszę mnie uprzedzić w tym temacie abym mógł założyć grę lub dołączyć do tej którą wy założycie.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    Odp: Warrior Kings
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 27, 2009, 18:08:16 »
    jak darmowa gierka to podaj link,bo jakoś nie kojarzę :P

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 27, 2009, 18:53:03 »
    Gra nie darmowa. Mozna ściągnąć pirata ale nie można wtedy grac przez neta.To jest normalny RTS ze sklepu.Ale nie kosztuje dożo.Tylko 20 zł.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 27, 2009, 18:57:15 »
    To mnie rozbiło,, można ściągnąć pirata'' właśnie ,że nie można bo to cóż piractwo i niezachęcam do tego nikogo.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 27, 2009, 19:21:57 »
    Spoko gierka, wciagnala mnie na wiele wieczorow. I w tej grze NIE MA trybu potyczki, tylko kampania i multi :P

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 27, 2009, 19:48:46 »
    ...w tej grze NIE MA trybu potyczki, tylko kampania i multi :P

Dzięki pomogłeś mi.ale jest dodatek i w nim jest już potyczka.
    To mnie rozbiło,, można ściągnąć pirata'' właśnie ,że nie można bo to cóż piractwo i niezachęcam do tego nikogo.

Ja tez nie zachęcam.Odpowiedzialem gościowi na pytanie
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 27, 2009, 20:34:26 »
    Oglądałem filmik na youtube i trochę tandetnie wyglądają bitwy,może się kiedyś skusze,obecnie poluje na The Golden Horde i ew. najnowszą Twierdzę ;]

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 27, 2009, 21:18:51 »
    Oglądałem filmik na youtube i trochę tandetnie wyglądają bitwy,może się kiedyś skusze,obecnie poluje na The Golden Horde i ew. najnowszą Twierdzę ;]
    Wygląd ma slaby tylko graficznie.Nie grałeś nie wiesz.Na grafice się gra nie opiera.
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 27, 2009, 21:21:18 »
    Jezus... Daj spokój człowieku,nie chodzi mi w ogóle o grafikę ;x tandetnie wygląda kiedy dwa oddziały się zaatakują,a to czy nie grałem to nie fakt,że nie mogę się wypowiadać...
    Tak btw... grafika akurat mi się podoba

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 27, 2009, 21:34:53 »
    A to sorry.A bitwy oddziałów rzeczywiście są głupie ale mam na to receptę: nie grupować jednostek w odziały.Kup grę i się przekonaj.Dodatkowy plus tej gry jest taki ze kampania jest nie liniowa.
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 27, 2009, 21:43:26 »
    W zasadzie jest tania,a ja jestem miłośnikiem RTS'ów... Kupię ;]

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 28, 2009, 16:51:03 »
    Polecam.Jak będziesz chciał zagrać przez neta to mi napisz na PW.Jak będziesz chciał zagrać w potyczkę z komputerem to kup dodatek Warrior Kings:Battles.
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 29, 2009, 09:31:22 »
    Ok dzięki. A tak btw... ciekawe czy będzie w media markt bo w Bielsku to jedyny przyzwoity sklep z grami.

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    Warrior King
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 12, 2012, 10:02:29 »
    Witam jestem posiadaczem "Oryginalnego"  Warrior Kinga, to stara gra i mam do niej sentyment i spory kłopot, Grałem w nią na starym kompie i wspaniale szła i zainstalowałem na nowym kompie i też śmigała, jednak zauważyłem że co niektóre ruchy jednostek są spowolnione, wiec zmniejszyłem trochę jakoś o jakieś 0,1 co najmniej i nagle ekran zrobił mi się czarny a na środku niebieski prostokąt z napisem "OUT OF RANGE H: 29.7 K V : 59 .9" Czy ktoś miał podobną sytuacje i może wie jak to rozwiązać. Proszę o w miarę szybko odpowiedź.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Warrior King
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 14, 2012, 22:45:59 »
    Też mam i swego czasu grałem z kolegą w multi. Grę mam zainstalowaną na Win7 i nie mam z nią żadnych problemów poza standardowymi Warrior Kings'owymi zamuleniami typu teleportacja jednostek (idą, stoją w miejscu i nagle pojawiają się kilkadziesiąt metrów dalej).
    Co tak w ogóle zmniejszyłeś o jakieś 0.1? Podkręcenie sprzętu?