Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elo ;)  (Przeczytany 779 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Elo ;)
    « dnia: Lipca 26, 2009, 20:18:27 »
    Witam, na forum udzielam się od wczoraj, ale teraz zobaczyłem, że jest tu Powitalnia :D. Mam na imię Tobiasz, trafiłem tutaj dzięki Kolbie - dzięki niemu w ogóle dowiedziałem się o czymś takim jak Mount & Blade - nie żałuje. No, więc ELO xD

Ach, moja postać ma 13 LvL, na imię Tobiasz(:D) należy do Królestwa Nordytów :). Nie chce mi się patrzeć czym ten mój bohater włada :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2009, 20:20:26 wysłana przez DuoGum »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Elo ;)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 26, 2009, 20:46:44 »
    Witam, witam użytkownika themodders.org o niepospolitym imieniu. Mam nadzieję, że nie będziesz tu sprawiał problemów (chyba nie muszę przypominać o przeczytaniu regulaminu forum?) i spędzisz z nami sporo czasu.

Pozdrawiam.

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2009, 21:06:56 »
    Kolba wie co mówi więc bądz grzeczny i się dobrze baw :P

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 27, 2009, 15:35:53 »
    Witam, witam użytkownika themodders.org o niepospolitym imieniu. Mam nadzieję, że nie będziesz tu sprawiał problemów (chyba nie muszę przypominać o przeczytaniu regulaminu forum?) i spędzisz z nami sporo czasu.

Pozdrawiam.

Nie musisz :P. Będę grzeczny i będę się bawił tylko swoimi zabawkami xD