Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Która komórka jest wg. ciebie lepsza (ma więcej możliwości, jest bardziej innowacyjna itp.)

Samsung Omnia
    6 (35.3%)
    Sony Ericsson c905
    11 (64.7%)

Głosów w sumie: 17

Autor Wątek: Samsung Omnia czy SE c905?  (Przeczytany 1579 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    Samsung Omnia czy SE c905?
    « dnia: Lipca 18, 2009, 16:42:21 »
    Witam.

Niedługo mam zamiar kupować sobie nowy tel. komórkowy, mam dylemat ponieważ oba te świetne telefony bardzo mi się podobają.
    I tutaj mam prośbę który tel. jest wg. was lepszy? Wiem, że to trochę dziwne pytanie, bo jedna komórka ma ekran dotykowy a druga nie i są to zupełnie inne tel.

Proszę o głosowanie w ankiecie i uzasadnianie wyboru w komentarzach.

Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2009, 16:54:43 wysłana przez ShadowBlade »

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Samsung Omnia czy SE c905?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 21, 2009, 16:41:24 »
    Cóż...Jestem wiohmenem i uważam że telefon kom. powinien być do dzwonienia bez żadnych zbędnych pierdół, np. ekranu dotykowego.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 21, 2009, 17:57:01 »
    Jakoże,mam sony ericssona i uwielbiam te komórki,zagłosuje na se.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 21, 2009, 18:23:53 »
    Najważniejsza sprawa to to, czy komórka będzie ci służyć głównie do komunikacji czy do zabawy. Omnia ma więcej bajerów ale jest strasznie delikatna ze względu na duży ekran dotykowy więc nie za bardzo nadaje się do pracy. Jeżeli będziesz nosił telefon do pracy/szkoły i będzie ci służył głównie do dzwonienia to radziłbym wziąć SE bo bardzo byś się rozczarował gdy po upadku lub uderzeniu byłoby po ekranie. Pogrzeb na forach, stronach internetowych i zobacz, która komórka lepiej sprawdza się w praktyce. 
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 22, 2009, 10:49:24 »
    Zdecydowanie SE c905. Miałem Omnie i muszę przyznać że się nie nadaje. Aby coś zrobić to trza 5000 klików zrobić a w SE jest o wiele lepiej. Pozatym Omnia jest bardzo delikatna.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 22, 2009, 10:58:49 »
    Ok, więc pewnie posłucham się was i kupię sobie se c905. Też myślę, że jednak omnia to za delikatny tel. jak dla mnie.

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 23, 2009, 17:16:22 »
    najlepszy jest alcatel ,,łan tacz izy,,, którego już uzywam od 2003 roku, żadne omnie czy eriksony.......
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 23, 2009, 18:31:20 »
    Ja bym na twoim miejscu kupił za taką kasę Iphone'a :)

EDIT:Nie nie gram w Combat Arms. Pablo77 jest bardzo popularnym nickiem :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2009, 09:38:56 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 23, 2009, 20:36:57 »
    Jeżeli ktoś chcę jakość przedmiotu, chyba lepiej kupić osobno mp3 lub 4 i komórke. Iphony na ostatniej klasowej wycieczce znikneły w "nieznanych" oklicznościach a mój stary dobrySagem my401x jakoś został w mojej tylnej kieszeni obscisłyc (zeszłorocznych) dżinsów.

@offtop W combat armsie wdziałem gracza Pablo77, to przypadkiem nie byłeś ty?

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 27, 2009, 14:35:58 »
    U mnie w domu są tak:
    1) SE c905 - Mam od niedawna ale nie bardzo się sprawdza, nie pasuje do mnie i jest bardzo awaryjny.
    2) I phone - moim zdaniem o wiele lepszy od SE przynajmniej działa jak należy a i ma wiele ciekawych opcji. Ja używam go głównie jako dyktafon, aparat i kamera ale innymi funkcjami nie pogardzę.

Polecam Iphone, Omnia lub coś z ekranem dotykowym bo to fajna zabawa sobie klikać.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 27, 2009, 16:20:50 »
    Jeżeli ktoś chcę jakość przedmiotu, chyba lepiej kupić osobno mp3 lub 4 i komórke. Iphony na ostatniej klasowej wycieczce znikneły w "nieznanych" oklicznościach a mój stary dobrySagem my401x jakoś został w mojej tylnej kieszeni obscisłyc (zeszłorocznych) dżinsów.

@offtop W combat armsie wdziałem gracza Pablo77, to przypadkiem nie byłeś ty?
    Co do tego, że lepiej kupić osobno mp4 i komórkę to się zgodzę, ale nie w przypadku Iphone'a, gdyż jest to IPod z dodatkowymi funkcjami, więc był zaprojektowany GŁÓWNIE do słuchania muzyki i oglądania filmów.

PS:W Combat Arms nie gram.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor