Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dostawca netuuu...  (Przeczytany 3777 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Dostawca netuuu...
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 10, 2010, 10:57:53 »
    Ma ktoś radiówkę?
    Bo chcę się dowiedzić czy warto wogule inwestować wten rodzaj internetu.
    I co byście wybrali: radiówka czy jakiś bezprzewodowy (Plus,Orange, Cyfrowy Polsat)
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 10, 2010, 15:10:20 »
    Fakt, radiówka jest bardzo wydajna, ale lekko dmuchnie wiaterek i jużmaszpingi 100-200 ;/ Ze swojej strony nie polecam.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 10, 2010, 15:59:46 »
    Fakt, radiówka jest bardzo wydajna, ale lekko dmuchnie wiaterek i jużmaszpingi 100-200 ;/ Ze swojej strony nie polecam.

To nie wiem na jakich falach Twoja radiówka nadaje, że taki wpływ ma na nią wiatr. Może jeszcze jak strzelasz w FPS'ie sieciowym, to dmuchnie wiatr i Ci kule znosi w grze? ^^

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 11, 2010, 01:27:55 »
    Ja właśnie dlatego nie mam radiówki, gdyż z relacji znajomych wiem co się w takim przypaku dzieję.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 01, 2011, 13:22:54 »
    Ja posiadam radiówkę. Posiadałem 2 razy różnego dostawce internetu. Za pierwszym razem internet aż prosił się o zerwania umowy, więc zerwałem. Ciągle disconnecty, lagi i inne problemy uniemożliwiały mi swobodne korzystanie z internetu. Teraz zmieniłem owego dostawcę i wszystko działa jak należy z dobrą prędkością.

Offline Theoden

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 01, 2011, 13:31:36 »
    Może jeszcze jak strzelasz w FPS'ie sieciowym, to dmuchnie wiatr i Ci kule znosi w grze? ^^
    Nie no dobre proud haha uśmiałem się :D
    Ale do rzeczy. Ja mam "Mobilny Internet w iPlusie" to jest normalnie porażka. Mam modem przenośny ale na nim tak rozłącza neta, że korzystam ze swojego tele podłączam go pod kompa z kartą Plusa no i trochę szybciej chodzi choć to też nie rewelacja, ale plus jest tego, że przynajmniej się nie rozłącza. Nie polecam brać tego "iPlusa" bo to dziadostwo. Teraz jak założą u nas Cyfrowy Polsat to biorę u nich bo dobrze się reklamują i mam nadzieję, że nie będzie to samo co iPlus.