Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Z rycerskim pozdrowieniem.  (Przeczytany 806 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

toledo

• Gość
    Z rycerskim pozdrowieniem.
    « dnia: Lipca 10, 2009, 14:51:23 »
    Czasami, aż strach mnie bierze, na to moje uzależnienie od Mount@ Blade.Powtarzam sobie, że już nigdy więcej, a potem siedzę kilka godzin wycinając wszystko co się rusza na polu bitwy i samemu będąc nierzadko wycinanym. Gra jest kwintesencją tego jak gra idealna wyglądać powinna, co oczywiście nie oznacza,iż nie zawiera błędów. Ale mam nadzieję, że jeszcze wszystko co najlepsze przed nią.  Marszałek u Vegirów. Level 36. Zaglądałem już wiele razy wcześniej na forum, ale dopiero teraz  postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam brać rycerską.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2009, 18:48:29 wysłana przez toledo »

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Z rycerskim pozdrowieniem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2009, 14:53:52 »
     Witaj! Mam nadzieję, że zapoznałeś się z regulaminem, bo ja nie. Grzeczny masz być! ;p Życzę miłego pobytu na forum!

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2009, 14:54:08 »
    Witam Cię na forum.
    Mam tylko jedną radę. Po znakach interpunkcyjnych stawiaj spację, bo inaczej wygląda to.... beznadziejnie.

Nizyn napisał "bo ja nie" i w jego profilu widzisz takie ładne 1 Ostrzeżenie, więc niech on będzie przestrogą dla Ciebie ;p
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 10, 2009, 18:40:35 »
    a ja po prostu mowie czesc i zapraszam do zwiedzania naszego mrocznego forum.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

toledo

• Gość
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 10, 2009, 18:47:15 »
    Przepraszam, ale tak mi weszło w krew formowanie zwartych oddziałów w grze, że i wyrazy w zdaniu też automatycznie tak ustawiam. Ma być spacja po przecinku i jest. Rozkaz wykonany:)