Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dragon Age (seria)  (Przeczytany 68315 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Dragon Age (seria)
    « Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 26, 2009, 19:12:50 »
    Dzisiaj sobie zaliczyłem zadanie z zapomnianą twierdzą strażników i... dziwne, że autorzy udostępnili go jedynie jako DLC, bo on idealnie wkomponowuje się w historię opowiadaną w grze i jest to trochę (hmmm) chamskie robienie takich rzeczy. Ok, jeszcze bym to jakoś zrozumiał, ale za ok.30 min gry żądać 560 pkt. (ok. 6,5 €)?! Podobnie sprawa ma się z golemem, na którego na szczęście miałem jako bonus kod w pudełku, bo tu sprawa jest podobna, a na dodatek koszt przewyższa wspomniane zadanie, bo kosztuje aż 1000 pkt. Trochę zaczynają przeginać z tymi DLC i oby kampania, która ma się nie długo pojawić zaoferuje jakąś pożądną treść, bo ponowne płacanie za coś słabego nie będzie moim priorytetem...

p.s. EA się chwali, że na świecie rozeszło się już ponad 1mln sztuk wszystkich DLC do Dragon Age...

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 27, 2009, 20:40:13 »
    Powiem szczerze że mi się gierka niezbyt podoba
    Dużo biegania mało walki (+ jest to że choć jest jej mało to są krwawe) i jakoś tak mnie nie wciągnęła...
    Po prostu taki średniak w który można sobie pograć kilka minut i wyłączyć.
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #92 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:13:04 »
    Ja utknołem na misji z tą urną świętych prochów poniewarz nie moge zrobić tego mostu trudno to sie robi

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:21:17 »
    Ten most jest łatwy, tylko musisz załapać sam mechanizm jak to działa. U mnie dużo pomogła gra w przygodówki :D, ale nie łam się bo wystarczy, że zobaczysz jak to działa i przechodzenie przez kolejne elementy mostu stanie się łatwe.

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:23:36 »
    ja utknołem na 2 stopniu mostu raz doszedłem do 3 stopnia
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2009, 09:26:17 wysłana przez Kamilus97 »

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:29:48 »
    Podpowiem Ci tylko tyle, żebyś na początku nie przechodził i jedną postacią pobiegał po wszystkich "guziczkach". Później musisz robić tak, żeby zawsze jedna postać stawała na triggerze podświetlającym dwa fragmenty (np. 1 i 2), druga wchodziła na podświetlający 1, później trzecia na podświetlający 2 i wchodzisz na ten fragment czwartą postacią. Później ta z 1 fragmentu (nie ta co trzyma dwa na raz) przechodzi na taki co podświetla 2 i 3, i tak dalej. :D Mam nadzieję, że coś tam złapałeś z tego co napisałem.

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:47:54 »
    No ja tak robiłem ale jak już przeszedłem pierwszą postacią na 3 i 4 to tamte postacie muszą trzymać sie na tamtych pozycjach bo 2 kawałęk zgaśnie

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Grudnia 29, 2009, 12:04:31 »
    (click to show/hide)

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Grudnia 29, 2009, 13:02:00 »
    Tak dzięki zadziałało i uleczyłem Arla Emona

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #99 dnia: Grudnia 31, 2009, 18:22:16 »
    Proszę wszystkich o uwagę... BioWare zapowiedziało "pudełkowy" dodatek do Dragon Age. Ma ukazać się on gdzieś w okolicach 20 marca i dostarczyć zabawy na około 15 godzin rozgrywki...

DOWN: Pewne rzeczy się po prostu wie... xD A tak na serio to EA się wygadał... Dał preordery do różnych sklepów, a jak BioWare się dowiedział to się wkurzył... Preordery zniknęły, ale świat został zaalarmowany... Potem już wyszła na jaw reszta...

DOWNDOWN: Stawiam na coś koło 40-60 zł, ale mimo jakiejkolwiek ceny i tak kupię... :D

EDIT: Dobra... Dowiedziałem się trochę więcej... Dodatek ma kosztować mniej więcej 2/3 ceny pełnej wersji, co daje cenę 80-90 zł.
    Kolejną dość istotną informacją jest to, że dodatek nosi podtytuł The Awakening (Przebudzenie)...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2009, 19:34:31 wysłana przez Maly_007 »

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Grudnia 31, 2009, 19:18:35 »
    Skąd to wiesz ??

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Grudnia 31, 2009, 19:20:52 »
    Mnie nie obchodzi skąd to wie , ważne , że będzie dodatek ! Pozostaje kwestia ceny... ciekaw jestem ile będzie kosztować .
    Edit: To fajnie .
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2009, 19:34:30 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Grudnia 31, 2009, 19:32:52 »
    Dragon Age: The Awakening
    Tak ma się nazywać nowy dodatek mają być nowe potwory,broń ,nowy bohater i także nowy początek.

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Grudnia 31, 2009, 20:14:13 »
    Dawać jak najszybciej! Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze jakiś DLC wypuszczą, bo gra jest świetna. :D Po przejsciu wojownikiem zacząłem niemal od razu nową rozgrywkę jako kobieta mag, a rozpoczynanie nowej (tak długiej) gry zaraz po skończeniu zdarza mi się pierwszy raz w życiu. :]

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #104 dnia: Grudnia 31, 2009, 23:40:00 »
    Ja mam  wersję konsolową na x-a więc dodatek pewnie mnie ominie.
    A co do misji z Urną Świętych prochów to tym mostem to sobie wszystkimi postaciami przebiegłem tylko kilka razy się przebiegłem wte i na zad po przyciskach i miałem cały most.
    BTW. wlaliście do prochów krew czy nie robiliście nic dla okóltystów oprócz ich wybicia ?
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"