Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Graficzne Dziwolągi  (Przeczytany 903 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Graficzne Dziwolągi
    « dnia: Lipca 08, 2009, 15:51:39 »
    Nie udało mi się wyszukać potrzebnego tematu, więc postanowiłem zadać pytanie na temat problemu z którym dość często się borykam. Dotyczy "graficznych dziwolągów", co mam na myśli? A no czasami w czasie bitwy czy walki na arenie i to w najważniejszych momentach! Pojawiają mi się jakieś linie prowadzące do celownika które tworzą dziwne czarne trójkąty, że zasłaniają mi obraz bitwy pod danym kątem. Albo, że głowa postaci zmienia się w "jeża" w sensie zamiast niej ma jakiś 3d bohomaz Picassa który też zasłania środek ekranu. I na sam koniec, już mniej przeszkadzające, ale potwornie wkurzające kolory na niebie w formie RBG. Ktoś spotyka się z podobnymi dolegliwościami? Pojawia się to czasami. Z góry mówię:

- mam najnowsze sterowniki karty graficznej
    - DirectX 9.0c
    - opcje graficzne ustawione na minimalnie, na maksymalnie też się pojawia
    - wersja gry 1.011
    - reinstalowałem kilka razy grę

Już powoli dochodziłem do wniosku, że przy szaleńczym stukaniu po klawiaturze i myszy "włączam" jakiś tryb podglądu czy coś w ten deseń.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Graficzne Dziwolągi
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2009, 21:30:09 »
     Czarne trójkąty... Hmmmm.... Miałem tak w grach OFP i w JTF. W OFP przeszło, kiedy ściągnąłem sobie jeden AddOn. W JTF nie przestało. DO dzisiaj nie wiem, co to jest. Może zarzuć screen, wtedy może będę miał okazję się pośmiać pomóc?