Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Save Game Edit  (Przeczytany 2347 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Save Game Edit
    « dnia: Lipca 07, 2009, 12:35:50 »
    Na początek mały wstęp, lubię zaczynać grę w stylu "od zera do bohatera". Czyli przy tworzeniu postaci, muszę wybierać kwestie które nie dadzą mi na początek herbu, ani dobrego sprzętu. Do tego renown i honour na poziomie zero. Później edycja postaci by postać miała zero złota i dodatkowego doświadczenia na start. A potem żmudne "losowanie" warunków jakie postać ma zastać i import postaci. I tu pada moje pytanie.

Czy komuś skutecznie udało się wyedytować save game gry by np. ustawić politykę? Czyli coś w stylu zastania królestwa w ogniu, gdy toczy wojnę z wszystkimi sąsiadami, a sąsiedzi między sobą mają pokój? Próbowałem to rozgryźć łopatologicznie z ślaczków, metodą wytnij wklej, lekka edycja. Ale próba wczytania tego w grze kończy się zawsze zawieszeniem całego komputera.

Z góry dziękuję za wszelkie porady i wskazówki. Nurtuje mnie to już od jakiegoś czasu.