Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Juarez  (Przeczytany 5057 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Call of Juarez
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 04, 2009, 15:19:45 »
    Multi jest takie sobie, grałem troszkę ale nie długo wolałem przejść kampanie :) Podobno dwójka jest naprawde świetna ale jedynka także moim zdaniem jest bardzo dobra

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 12, 2009, 13:03:56 »
    Zgadzam się z Chidori... gra niezła, szczególnie podoba mi się ten tryb co dwoma pistoletami na raz można strzelać ;) nie pamiętam jak się to nazywa...
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 12, 2009, 17:05:28 »
    Hmmm ten tryb? Dwoma pistoletami możesz strzelać cały czas ale tylko Ray-em. Możliwe, że chodzi Ci o bullet-time, gdy masz dwa celowniki zbliżające się ku sobie.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 12, 2009, 20:50:36 »
    Miałby ktoś ochotę pograć w multi?

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 13, 2009, 14:20:08 »
    Tak, o to mi chodziło Buu
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 13, 2009, 15:29:58 »
    Ja bym z chęcią pograł (ale w cz 1 bo więzów krwi się nie dorobiłem). Możemy się zgadać przez gg, które mam w podpisie.
    PS. dawno nie grałem ale na premierze więzów krwi nawet dobrze grałem w turnieju.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 13, 2009, 20:02:52 »
    Tylko,że ja nie mam pierwszej części,:/

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 02, 2010, 16:09:09 »
    Ja bym z chęcią pograł (ale w cz 1 bo więzów krwi się nie dorobiłem). Możemy się zgadać przez gg, które mam w podpisie.
    PS. dawno nie grałem ale na premierze więzów krwi nawet dobrze grałem w turnieju.
    Heh, jak naprawię kompa to możemy w CoJ 1 pograć. :) Stary post, ale możliwe że nie jest za późno.
    Masz jakiś clan albo coś? Bo ja mam clanik, ale się chyba do Kaiserów przeniosę :).
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 02, 2010, 21:59:23 »
    Gra niezła , może w końcu Polska zacznie robić gry które pójdą na cały świat hmm marzenia :(

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 02, 2010, 22:09:02 »
    Gra niezła , może w końcu Polska zacznie robić gry które pójdą na cały świat hmm marzenia :(

Polska już je robi (czyt. "Wiedźmin" ponad 1 mln egzemplarzy sprzedanych na świecie), grałem chwile w drugą część, ale krótko bo mi sprzęt nie chciał pociągnąć gierki, a może to była wina sterowników, nieważne( szlag by trafił support asusa). W każdym bądź razie ta gra to pierwsza nagroda jaką wygrałem w jakimkolwiek konkursie, wiem mam pecha, ale nudziło mi się w pracy w czasie wakacji i czytając sobie gazetkę trafiłem na konkurs w którym nagrodą był właśnie egzemplarz tej gry. Ostatecznie płytę oddałem kumplowi, za browara oczywiście XD, trochę przypadkiem podejrzałem jak sobie pogrywał i spodobało mi się jak wyglądały pojedynki, bardzo klimatyczne.

No masz racje ale to kilka gier naszych gier jest kilka na śwatowym rynku ( chodzi o te do bre gry jak call of juarez albo wiedźmin )

A myślałem, że ja jestem trochę na bani. LOL
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 08:25:32 wysłana przez Dalhi »

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 02, 2010, 22:13:31 »
    No masz racje ale to kilka gier naszych gier jest kilka na śwatowym rynku ( chodzi o te do bre gry jak call of juarez albo wiedźmin )

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 05, 2010, 20:00:31 »
    Jeśli ktoś ma ochotę na pogranie w CoJ 1, to zapraszam na priv.
    Dam gg i jak coś to się umówimy.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 05, 2010, 21:37:14 »
    IMO najlepsza polska gra, lepsza nawet od samego wiedźmina czy Two Worlds (te 2 ostatnie się bardzo nudzą przy dłuższej rozgrywce) Szkoda, że już nie mam bo z chęcią bym zagrał w MP bo widzę że są chętni.

Offline lukas7980

• Użytkownik
    • Feel the power...
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 18, 2010, 09:26:41 »
    Przeszedłem tą grę ostatnio(w przerwach M&B) i powiem, że podoba mi się styl gry oraz sposób walk. Osobiście lubię klimaty dzikiego zachodu.
    Sprawdzaj ortografię.Walczmy z analfabetyzmem.

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 18, 2010, 16:16:27 »
    Zawsze uważałem,że Dziki Zachód ma głupi i nudny klimat...po zagraniu w Call of Juarez całkowicie zmieniłem zdanie.Może trochę dlatego,że nie kojarzę abym kiedykolwiek grał w coś o tym klimacie?Fakt,ta gra go posiada.Z drugiej strony ta gra upada pod kątem realizmu (a cenię sobie najczęściej realizm w grach i filmach,ale większość FPS-ów i skradanek jest mało realistyczna,no),jednak przy takiej grywalności można to przeżyć :D I wyjść na plus!Call of Juarez jest niestety krótki i to ogromnie wkurzające :( W Fable grałem chyba dłużej.A w Więzy Krwi nie udało mi się zagrać :/ ... jeszcze! :P
    Nordowie rządzą.Kropka.