Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Siemano  (Przeczytany 684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline akus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Siemano
    « dnia: Lipca 05, 2009, 23:16:52 »
    Witajcie
    Nazywam się Andrzej. W M&B gram juz około 1,5 roku. Moja postać to Bolesław Chrobry;). Ostatnio znudził mi się Native i przerwałem grę, ale teraz ściagam mody i myśle, że będzie fajnie. Lubie odwiedzać i dyskutować na wszelkiego rodzaju forach, ponieważ w realu większe grupy ludzi jaki i te mniejsze mnie stresują. Pragnę rozpocząć kariere modownika(chyba źle odmieniłem:D), ale nie mam brunatnego pojęcia. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Ja również służę pomocą we wszystkich sprawach(jak czegoś niewiem to po prostu nie pomogę).

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Siemano
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 06, 2009, 00:50:01 »
    Witam również. Zaproszę cię najpierw do przeczytania regulaminu, a jak już to zrobiłeś to polecam ci poradniki by Deadalus [i nie tylko] jeśli zamierzasz zająć się modowaniem.

ps. według mnie dobrze odmieniłeś ;d

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: Siemano
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 06, 2009, 08:07:23 »
    No chyba dobrze,ja bym powiedział modera ;]
    Witaj,witaj. Polecam moda The Eagle and The Radiant Cross http://www.mountblade.info/art.php?r=5

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...