Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Save.  (Przeczytany 1168 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LaXoR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Save.
    « dnia: Lipca 03, 2009, 11:30:51 »
    Witam. Mam taki problem. Grałem, grałem i grałem, osiągnąłem 25 lvl i wczoraj chcialem sobie zapisac ( a dokladniej to nadpisac). I tak nadpisuje i patrze cos nie tak... Zamiast zapisac usunęło mi tego save na ktorego chcialem nadpisac... Czyli zamiast zapisywac mi usuwało save... Prosze o pomoc... Mozna jakos odzyskac takie save'y?. Bo jesli nie to bede musial grac od nowa... Chyba ze ktos mi przesle save tak ok 20 lvl xD.

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    Odp: Problem z Save.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 21, 2009, 08:12:40 »
    E tam nie martw się zagraj se od nowa :D. Ja kiedyś usunołem niechcący zapis z 43 lvl i się ostro wkurzyłem, ale zagrałem od nowa i okazało sie że mam o wiele lepsza postać teraz :P a 20 - 25 lvl łatwo wbić. Ja kiedyś miałem pełno błędów z zapisem jak ściagnołem spolszczenie nie takie jak trzeba i też mi się zapisy skopały, i musiałem od nowa instalować grę ;p.

Offline krzyysiek

• Użytkownik
    Odp: Problem z Save.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 21, 2009, 13:06:50 »
    Warto poświęcić te 20 PLN na najmniejszego pendrive'a i robić co jakić czas kopię zapasową zapisu stanów gier.