Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Muzyka pod strzechą  (Przeczytany 288824 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Odp: Muzyka
    « Odpowiedź #195 dnia: Stycznia 11, 2008, 19:32:16 »
    Ee...spróbuj Papa Roach, Underoath, Rancid, Yellowcard...nie chce mi sie mysleć...

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #196 dnia: Stycznia 11, 2008, 19:54:06 »
    Papa Roach ? To oni nagrali Lat Resort tak ? A za Underoath dziekuje to sa jebnieci emo. Yellowcard to jest drugie FOB a Rancid ma zjebanego wokaliste ;P Mowiac jednym slowem te zespoly juz dawno obadalem i zaden mi nie wchodzi xD Jak macie jakies pomysly to piszcie.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #197 dnia: Stycznia 11, 2008, 20:14:24 »
    A za Underoath dziekuje to sa jebnieci emo.  piszcie.

No myślałem, że właśnie tego poszukujesz skoro wymieniłes Foo Fighters ;).

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #198 dnia: Stycznia 11, 2008, 21:39:46 »
    No myślałem, że właśnie tego poszukujesz skoro wymieniłes Foo Fighters ;).

Jasne xD To obecnie obok Tenacious D jedyna meska rockowa kapela, jesli ich masz za emo to spojrz na Papa Roach, juz oni bardziej TH przypominaja, albo taki Green Day.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #199 dnia: Stycznia 12, 2008, 11:53:48 »
    Ja wam powiem, że ja jestem za rozwiązaniem radiowęzła w naszej szkole.... Na każdej przerwie lecie RELAX (takie je**ne techno) albo umbrella. Po prostu już mi się rzygać chce. Najgors.zw w tym jest to, że to się już nie zmieni, bo jakieś 70% szkoły to technomuły
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Stycznia 12, 2008, 11:59:01 »
    To sie ciesz ze masz w radiowezle muzyke a nie techno, disco polo czy te brytnej spirse w kolko. Pierdolca mozna dostac
    I tu się trochę mylisz. U mnie w radoiwęźle są dwie ekipy. Jedna puszcza rock, metal (i tych ludzi lubię) itp., druga bez przerwy techno i disco polo. Jednego dnia miałem nieprzyjemność słuchania 10 "jesteś szalona"

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Stycznia 12, 2008, 12:05:11 »
    No to jest czasem jakas muzyka u ciebie czasem, a u mnie bez przerwy leci gowno z glosnikow i co zrobic ? Jedynym plusem jest to ze ktos juz zaczal glosniki odlaczac z kontaktow, moze jakas partyzantka sie szykuje ? xD

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Stycznia 12, 2008, 12:08:06 »
    Wszystko przez tę wieśniacką kulturę dyskotekową. Cholery można dostać :P

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Stycznia 12, 2008, 12:08:58 »
    Wlasnie temu na dyski nie chodze xD Nie moge tego lomotu zniesc.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Stycznia 12, 2008, 12:10:54 »
    Doskonale Cię rozumiem. Też nigdy na nie nie chodziłem, bo muzyki jaką tam puszczają ja za muzykę nie uznaję

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #205 dnia: Stycznia 12, 2008, 16:44:22 »
    No to jest czasem jakas muzyka u ciebie czasem, a u mnie bez przerwy leci gowno z glosnikow i co zrobic ? Jedynym plusem jest to ze ktos juz zaczal glosniki odlaczac z kontaktow, moze jakas partyzantka sie szykuje ? xD

Dlatego w liceum byłem w radiowęźle i puszczalismy z kolesiami dobrą muzykę (owszem zdarzyło się włączać gówna, no ale to konieczność - niech diskopoluchy też cos mają od życia). No dobra, przyznam sie, że byłem w radiowęźle tylko przez pierwszą klasę. Wywalili nas po tym jak dyrektor zobaczył jaki tam mamy syf. Trzeba przyznać: było tam wszystko (toster + keczup + papierowe sztućce, butelki po "Białym Kielichu", jakieś faszystowskie plakaty (ja ich nie wieszałem :P) i właściwie wszystko czego ktoś nie potrzebował w domu, lądowało tam.
    Raz nawet przynieślismy jakąś oszczaną wersalkę spod śmietnika, żeby mieć wygodniej, ale sie nie zmieściła, a poza tym śmierdziała...:(

Offline Pavlos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Stycznia 12, 2008, 18:36:28 »
    Przydałby sie nam ktoś taki jak Ty Puzonix. U nas w radiowęźle to nawet ani nutki nie puszczą... Nie wiem czy dyru mysli ze to sluzy tylko do przekazywania informacji :| Chuj wie. Nawet to denne Disco bylo by dobre -_- ale kicha i nic nie ma.
    Walczymy z alkoholizmem - pijemy więcej, aby inni mieli mniej =]

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #207 dnia: Stycznia 12, 2008, 19:53:45 »
    w gimnazuj jak bylem w radio wezle (puz ty tez przez chwile tam byles, nie?) to non stop muza leciala jakas. audycji czy informacji nie bylo :D niestety wszystko sie skonczylo kiedy dyrek odkryl ze tam sobie palarnie zrobilismy :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2008, 21:09:55 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Stycznia 12, 2008, 20:20:45 »
    Dobra srac na radiowezel. Ktos wie jaki gatunek muzyki reprezentuje Daft Punk ? Bo na wikipedii pisze ze na pograniczu housu ale jakos mi nie pasuje. Mysle ze to raczej electro albo trance ale pewien nie jestem.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #209 dnia: Stycznia 12, 2008, 21:09:21 »
    daft punk prezentuje zajebisty poziom, a jaki to gatunek? ciezko powiedziec, ja mysle ze to elektro, najbardziej mi tam pasuja. jak ci sie spodobalo to polecam obejrzec film "interstella 5555". to poukladane jeden po drugim teledyski daft punku do ich pierwszej plyty, zajebista historia i jeszcze zajebistsza muzyka. jak sie komus podoba to naprawde szczerze polecam ;]

drunken masta